Handball Premier: Δοκιμασία για τον Ολυμπιακό στην έδρα του Ιωνικού Ν.Φ.

Handball Premier: Δοκιμασία για τον Ολυμπιακό στην έδρα του Ιωνικού Ν.Φ.

Κώστας Ευθυμιάδης
Handball Premier: Δοκιμασία για τον Ολυμπιακό στην έδρα του Ιωνικού Ν.Φ.

bet365

Στις 12:30 ο Ολυμπιακός θα δώσει το πρώτο παιχνίδι του στο φετινό πρωτάθλημα μακριά από του Ρέντη, με αντίπαλο τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας.

Για πρώτη φορά στην φετινή σεζόν της Handball Premier, ο Ολυμπιακός θα παίξει εκτός έδρας (στο ματς με τον Αρη Νικαίας ήταν τυπικά φιλοξενούμενος καθώς ο αγώνας έγινε στην έδρα του).

Αντίπαλος ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας (12:30, ΕΡΤ3) μια ομάδα που χτίζεται από την αρχή, με τον Ολυμπιακό ωστόσο να εστιάζει στο 4 στα 4 που θέλει να κάνει στο πρωτάθλημα.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν για πρώτη φορά φέτος με το νέο τους απόκτημα, τον Βλάντισλαβ Οστρούτσκο, με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Καρασαββίδη, να έχει μοναδική απουσία αυτή του Θοδωρή Δεληχρήστου.

«Είναι το πρώτο παιχνίδι που θα παίξουμε μακριά από το Ρέντη. Θέλει μεγάλο βαθμό συγκέντρωσης. Επίσης, θα προσπαθήσουμε να ενσωματώσουμε τον Οστρούτσκο για πρώτη φορά. Παρά τις απουσίες που είχαμε τον τελευταίο μήνα και τα καλά αποτελέσματα, δεν είμαστε απολύτως ικανοποιημένοι από την εικόνα μας και οφείλουμε, ξεκινώντας από αυτό το παιχνίδι, να ανεβάσουμε κι άλλο την απόδοση μας» ανέφερε ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

Στα άλλα παιχνίδια του Σαββάτου, ο ΠΑΟΚ για τον 2ο όμιλο αντιμετωπίζει στη Νάουσα τον Ζαφειράκη και αναμένεται να έχει εύκολο έργο, ενώ ενδιαφέρον έχει η αναμέτρηση του Φίλιππου Βέροιας με την Πυλαία.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Σάββατο 9 Οκτωβρίου

Ιωνικού 12:30, Ιωνικός ΝΦ Affidea- Ολυμπιακός (ΕΡΤ3) (Παπαματθαίου- Χρηστίδη, Ανταλής)

ΔΑΚ Έδεσσας 16:00, Αερωπός Man Dynamic- Φαίακας Κέρκυρας (Νάσκος- Χαρίτσος, Παρτεμιάν)

ΔΑΚ Νάουσας 18:00, Ζαφειράκης Νάουσας- ΠΑΟΚ (Γράψας- Κυριακού, Κατσίκης)

Φιλίππειο 18:00, Φίλιππος Βέροιας- ΑΕΣΧ Πυλαίας (Πατιός- Τσιάνας, Σίσκου)

Σαλαμίνας 18:30, HC Σαλαμίνα- Διομήδης Άργους (Μερτινιάν- Μπράμου, Τσάκωνας)

Κυριακή 10 Οκτωβρίου

ΟΑΚΑ 12:30, ΑΕΚ- ΑΣΕ Δούκα (Χαραλαμπίδης- Ζήσης, Μίγκας)

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα