Ελλάδα – Βοσνία: Κρίσιμο βήμα για την πρόκριση στο Παγκόσμιο

Ελλάδα – Βοσνία: Κρίσιμο βήμα για την πρόκριση στο Παγκόσμιο

Newsroom
Ελλάδα – Βοσνία: Κρίσιμο βήμα για την πρόκριση στο Παγκόσμιο

bet365

Αύριο το μεγάλο ματς της εθνικής κόντρα στη Βοσνία για τα play off των προκριματικών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Στην Χαλκίδα βρίσκεται ήδη η Εθνική Ανδρών στο χάντμπολ όπου αύριο (16/3) αντιμετωπίζει την Βοσνία για τα play off των προκριματικών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2023 (19:15, ΕΡΤ3).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πάει με απουσίες στο σημαντικό αυτό ματς όπου θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην τελική φάση των προκριματικών. Από τον αγώνα θα απουσιάσουν ο τραυματίας Παπαδιονυσίου όπως και οι Καλόμοιρος, Τσιγαρίδας, Μαρκατάτος, Κολλύρης, Μπάγιος Παπάζογλου και Τερλέτσκι.

Η ομάδα του Γ. Ζαραβίνα έχει δύσκολο έργο, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να έχει καλέσει τους Κρητικός, Παπαβασίλης, Δομπρής, Πασσιάς, Κανδύλας, Καραμπουρνιώτης, Μιχαηλίδης (Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή), Μπουκοβίνας, Τζηράς, Μυλωνάς, Αραμπατζής, Ηλιόπουλος (ΑΕΚ), Τζωρτζίνης (ΠΑΟΚ), Μάλλιος (Διομήδης), Κωστακίδης (Φίλιππος Βέροιας), Μπόσκος, Λιάπης, Παπαντωνόπουλος (Αντεμάρ Λεόν- Ισπανία), Λοίζος (Πρεσάνο- Ιταλία).

Σημαντική η επιστροφή του Νίκου Λοϊζου που επιστρέφει στην εθνική μετά από τέσσερα χρόνια και μάλιστα σε ένα τόσο κρίσιμο ματς, όπου η εθνική ομάδα θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα της δώσει ελπίδες για πρόκριση εν όψει της ρεβάνς στις 19 του μήνα.


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα