Οι «17» της Εθνικής ανδρών για τον αγώνα με το Βέλγιο

Οι «17» της Εθνικής ανδρών για τον αγώνα με το Βέλγιο

Κώστας Ευθυμιάδης
Οι «17» της Εθνικής ανδρών για τον αγώνα με το Βέλγιο

bet365

Αναχώρησε η Εθνική ομάδα χάντμπολ για το Βέλγιο εν όψει του αυριανού αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου.

Στις Βρυξέλλες θα βρίσκεται σήμερα η εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών, καθώς αύριο 21:15, EHF TV) αντιμετωπίζει στην πόλη Χάσελτ του Βελγίου την αντίστοιχη εθνική, στην πρεμιέρα των προκριματικών του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2023.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι, αλλά και αυτό με την Τουρκία στις 7 Νοεμβρίου που θα γίνει στο Ηράκλειο, με τον Γιώργο Ζαραβίνα να μην έχει στην διάθεσή του αύριο τους Πασσιά, Τσαναξίδη και φυσικά τον Κεδέρη που χάνει την χρονιά.

Στην αποστολή κλήθηκαν οι: Μπουκοβίνας, Παπαντωνόπουλος, Κωστακίδης, Παπαβασίλης, Μυλωνάς, Μπόσκος, Κρητικός, Μάλλιος, Κανδύλας, Δομπρής, Παπαδιονυσίου, Μιχαηλίδης, Λιάπης, Ηλιόπουλος, Ασβεστάς, Τζηράς, Αραμπατζής.

«Επιτακτική ανάγκη η νίκη»

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Ζαραβίνας δήλωσε στο γραφείο Τύπου της ΟΧΕ:

«Είναι επιτακτική ανάγκη να κερδίσουμε το Βέλγιο γιατί θέλουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα την διαδικασία του ομίλου. Πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι οι αντίπαλοι μας έχουν πολλά καινούργια πρόσωπα και μικρό χρόνο προετοιμασίας. Οφείλουμε να παρουσιαστούμε περισσότερο συμπαγής και οργανωμένοι σε σχέση με αυτούς. Ο όμιλος είναι ανοιχτός και οποιοδήποτε εκτός έδρας αποτέλεσμα θα παίξει καθοριστικό ρόλο για την πρόκριση, πολύ δε περισσότερο αν αυτό συμβεί στο πρώτο παιχνίδι που θα μας δώσει την ψυχολογία και την ώθηση που χρειαζόμαστε για την συνέχεια της διοργάνωσης».

Από αυτή τη φάση των προκριματικών προκρίνονται οι πρώτες δύο ομάδες από κάθε έναν από τους 4 ομίλους, που θα μπουν σε νέους ομίλους στην δεύτερη φάση με στόχο το εισιτήριο για τα τελικά.

@Photo credits: INTIME
 

Τελευταία Νέα