Ανακοίνωσε Μπούντιτς και Ρακότσιγια ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Μπούντιτς και Ρακότσιγια ο Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Μπούντιτς και Ρακότσιγια ο Ολυμπιακός

bet365

Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» του Ολυμπιακού στο χάντμπολ, ανακοίνωσε Μπούντιτς και Ρακότσιγια.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να επιστρέψει στο νέο πρωτάθλημα χάντμπολ με ποινή 4 βαθμών, όμως δημιουργεί μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα για την επόμενη σεζόν.

Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν δύο μεταγραφές ακόμη, αυτή του Σέρβου Βούκασιν Ρακότσιγια και του Κροάτη Μάρκο Μπούντιτς.

Ο 25χρονος Ρακότσιγια αγωνίζεται στη θέση του αριστερού ίντερ και θα βοηθήσει την ομάδα τη νέα σεζόν ώστε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και πάλι.

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό που μου δίνει την ευκαιρία να παίξω σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο όσο αυτός. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό βήμα για την καριέρα μου. Είμαι σίγουρος ότι θα δώσω τα πάντα για την ομάδα, τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς μας. Τώρα είμαι συγκεντρωμένος στην έναρξη της προετοιμασίας και ελπίζω ότι η φετινή σεζόν θα είναι η καλύτερη δυνατή και μαζί θα δουλέψουμε για να κερδίσουμε! Εκτός από την αγάπη μου για το χάντμπολ, είναι πολύ ξεχωριστό γεγονός για εμένα ότι θα παίξω για τον Ολυμπιακό και είμαι πολύ υπερήφανος που θα φορέσω τα ερυθρόλευκα» ανέφερε ο Σέρβος.

Από την πλευρά του ο Μπούντιτς αγωνίζεται στη θέση δεξιού εξτρέμ και υπέγραψε για έναν χρόνο.

«Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που θα είμαι μέλος ενός τόσο καταπληκτικού συλλόγου. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε και να συναντήσω την ομάδα. Όλοι ξέρουν ποιος είναι ο Ολυμπιακός και τι σημαίνει να είσαι μέλος μιας τόσο ιστορικής ομάδας. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να συνεχίσουμε την κληρονομιά του συλλόγου. Oι φίλαθλοι του Ολυμπιακού έχουν φήμη σε όλο τον κόσμο και ανυπομονώ να ζήσω από κοντά τον τρόπο με τον οποίο στηρίζουν την ομάδα» δήλωσε.

Ο Μάρκο Μπούντιτς

 

Τελευταία Νέα