ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Μάχη «δικεφάλων» στα play off της Handball Premier

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Μάχη «δικεφάλων» στα play off της Handball Premier

bet365

Στις 18:00 (ΕΡΤFLIX) η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για την πρώτη αγωνιστική των play off της Handball Premier.

Η πρώτη μάχη των δύο «δικεφάλων» της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ διεξάγεται σήμερα για την πρώτη αγωνιστική των play off της Handball Premier (18:00, ΕΡΤFLIX, Κινατζίδης- Φωτακίδης).

Η Ενωση, με τον… αέρα του EHF Cup επιστρέφει στους αγώνες και τις υποχρεώσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα όπου έχει βάλει στόχο για ένα ιστορικό τρεμπλ. Μετά το ευρωπαϊκό τρόπαιο, αλλά και το κύπελλο, οι παίκτες του Δ. Δημητρούλια θέλουν να πάρουν το πάνω χέρι στην βαθμολογία της πρώτης φάσης των play off, ώστε να διατηρήσουν το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς όπου θα είναι και το μεγάλο φαβορί, για να ολοκληρώσουν ιδανικά την φετινή σεζόν.

Η Ενωση παίζει με τα γνωστά προβλήματα απουσιών (Μόγια, Ουγκάλντε, Χιμένεθ), με τον Δημητρούλια να παίρνει στην αποστολή τους: Μπάουερ, Γιάνκα, Αραμπατζή, Τζηρά, Δομπρή, Νικολαΐδη, Κοσάνοβιτς, Μυλωνά, Κοτσιώνη, Λέμος, Παπαδιονυσίου, Νούικ, Αραπακόπουλο, Μπουνέτα, Καλόμοιρο, Κεδέρη.

«Ξεκινάμε τα play off ενάντια στην ομάδα του ΠΑΟΚ, μια ομάδα που μας δυσκόλεψε στον τελικό του κυπέλλου. Έχουμε αφήσει πίσω μας τη μεγάλη επιτυχία της Ευρώπης και είμαστε προσηλωμένοι πλέον στον επόμενο μεγάλο μας στόχο που δεν είναι άλλος από το πρωτάθλημα και το τρεμπλ», ανέφερε για την αναμέτρηση ο Γιάννης Καλομοίρος.

Από πλευράς ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν απουσίες, με εξαίρεση τον Παλάσκα που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.

 

Τελευταία Νέα