Ο Πετρούνιας τοποθετήθηκε μετά τον σάλο: «Η δήλωσή μου πήρε διαφορετική κατεύθυνση από αυτά που πρεσβεύω»

Newsroom
Ο Πετρούνιας τοποθετήθηκε μετά τον σάλο: «Η δήλωσή μου πήρε διαφορετική κατεύθυνση από αυτά που πρεσβεύω»

bet365

Απολογητική δήλωση του Λευτέρη Πετρούνια στο Instagram για τον σάλο που ξέσπασε με το σχόλιό του για το κίνημα του #metoo.

Διευκρινήσεις θέλησε να δώσει ο Λευτέρης Πετρούνιας για την τοποθέτησή του για το κίνημα #metoo στην διάρκεια ενός γκαλά.

Ο ολυμπιονίκης της γυμναστικής έκανε μία τοποθέτηση που άφησε αιχμές για ορισμένες καταγγελίες, αμφισβητώντας αν όλες αντιστοιχούν στην πραγματικότητα με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ντόρος και να γίνει πρώτο trend στα social media. Με ένα ποστάρισμα στο Instagram θέλησε να απολογηθεί, λέγοντας πως η δήλωσή που παίχτηκε στην τηλεόραση, δείχνει άλλη εικόνα από αυτή που ο ίδιος πρεσβεύει και τόνισε πως στηρίζει όσους έχουν υποστεί κάθε μορφή βίας.

«Η δήλωσή μου πήρε διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που στην πραγματικότητα πρεσβεύω. Πιστεύω ακράδαντα ότι κάθε ένας και κάθε μία που δημοσιοποιεί την προσωπική του ιστορία είναι σίγουρα γενναίος και αξιέπαινος. Η στήριξή μου σε όποιον υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας είναι απολύτως ξεκάθαρη» έγραψε χαρακτηριστικά.

Σχόλιο Πετρούνια

Στη συνέχεια μάλιστα πόσταρε μια παλιά του ανάρτηση στην οποία είναι η Σοφία Μπεκατώρου με τον Λευτερή Πετρούνια να είχε γράψει «Συγχαρητήρια για το Θάρρος σου!! Είμαστε μαζί σου» και πρόσθεσε «Να μην ξεχνάμε τις θέσεις μου από την 1η ημέρα!»

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα