Formula 1: Ο ρεαλιστικός στόχος του Βολφ για τη φετινή σεζόν της Mercedes

Formula 1: Ο ρεαλιστικός στόχος του Βολφ για τη φετινή σεζόν της Mercedes
Ο Αυστριακός επικεφαλής της γερμανικής ομάδας στηγ F1, κρατάει χαμηλά τον πήχη παρά τις αναβαθμίσεις στο μονοθέσio της.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στη Formula 1, η Mercedes-AMG απέτυχε να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες - τόσο τις δικές της όσο και των οδηγών αλλά και των υποστηρικτών της. Η W14 E-Performance έχει απογοητεύσει στα πέντε πρώτα Grand Prix της σεζόν, έχοντας κατακτήσει μόλις ένα βάθρο έως τώρα.

Η γερμανική ομάδα ετοιμάζει τη δική της αντεπίθεση για το επερχόμενο Grand Prix Μονακό. Στην αγωνιστική διαδρομή θα παρουσιάσει ένα πολύ σημαντικό πακέτο αναβαθμίσεων που θα… μεταμορφώσει την W14.

Ο επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Mercedes, Τότο Βολφ, εκμυστηρεύτηκε στο DAZN το δικό του όνειρο για τη φετινή σεζόν της ομάδας του: «Αν μπορούσα κλείσω τα μάτια μου και να τα ανοίξω βλέποντας ία διαφορετική πραγματικότητα, θα ήθελα να είμαι στην pole position στο Άμπου Ντάμπι και να μάχομαι για τη νίκη. Μπορώ να πω πως παρά τις δυσκολίες, για οκτώ χρόνια ήμασταν η πιο ανταγωνιστική ομάδα και κερδίσαμε πρωταθλήματα. Το ξεκίνημα της περασμένης σεζόν ήταν πολύ δύσκολο και παρά το γεγονός πως είχαμε κάποιες καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα στο βάθρο, περάσαμε πολύ δύσκολες ημέρες. Είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα εντός της ομάδας, αλλά επίσης μάθαμε πολλά».

Η απογοητευτική εμφάνιση της Mercedes, τη φέρνει αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο να χάσει από οδηγό τον Λιούις Χάμιλτον. Η προτεραιότητα των δύο πλευρών είναι να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, ωστόσο οι υπογραφές δεν έχουν «πέσει» ακόμα.

Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής παρά το γεγονός πως έχει επανειλημμένα πει πως θέλει να παραμένει στη Mercedes, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να οδηγήσει για τη Scuderia Ferrari.

Φωτογραφίες: redbulletin/Twitter

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!