Formula 1: Ο Χάμιλτον σκέφτεται τον εαυτό του στα κόκκινα της Ferrari

Formula 1: Ο Χάμιλτον σκέφτεται τον εαυτό του στα κόκκινα της Ferrari
Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1, έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο να τελειώσει την καριέρα του σε μία άλλη ομάδα.

Βρισκόμαστε στον πέμπτο αγώνα της φετινής σεζόν της Formula 1 και οι φήμες αναφορικά με το μέλλον του Λιούις Χάμιλτον δεν σταματούν. Ο πολυπρωταθλητής δεν έχει συμβόλαιο για το 2024 και όσο δεν βάζει την υπογραφή του σε νέα συνεργασία με τη Mercedes-AMG Petronas, τα δημοσιεύματα προς το πρόσωπό του θα συνεχίσουν να «βλέπουν» το φως της δημοσιότητας.

Ένα από τα σενάρια που… παίζουν δυνατά το τελευταίο διάστημα, είναι η ανταλλαγή του με τον Σαρλ Λεκλέρ της Scuderia Ferrari. Μπορεί ο επικεφαλής της γερμανικής ομάδας, Τότο Βολφ, να έχει εκφράσει δημόσια το ενδιαφέρον του για τον Μονεγάσκο, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά στο στρατόπεδο των Ιταλών. Ο επικεφαλής της Scuderia, Φρεντ Βασέρ, αρνήθηκε το οποιοδήποτε σενάριο μετεγγραφής του Λεκλέρ στη Mercedes.

Στο πλαίσιο του Grand Prix Μαϊάμι, ο Χάμιλτον μίλησε στο ESPN για το πόσο ακόμη θα αγωνίζεται στο μαγικό κόσμο της Formula 1: «Δεν σκοπεύω να σταματήσω σύντομα. Δεν είμαι στο τέλος της καριέρας μου, δεν πλησιάζω το τέλος της καριέρας μου. Είμαι στο απόγειο των δυνατοτήτων μου. Εξαρτάται πόσο σκληρά θέλω να δουλέψω και να παραμείνω σε κορυφαίο επίπεδο από σωματικής και ψυχολογικής άποψης. Αν δείτε τον ΛεΜπρον Τζέιμς, τον Τομ Μπρέιντι, έχουν αποδείξει πως μπορούν να διατηρηθούν σε κορυφαίο επίπεδο, όσο αφοσιώνουν αρκετή ενέργεια και χρόνο. Προς το παρόν, δεν σκοπεύω να αλλάξω. Σκοπεύω μόνο να κάνω το κίνητρό μου μεγαλύτερο».

Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, έχει οδηγήσει στην καριέρα του για δύο ομάδες, τις McLaren και Mercedes. Όμως παραδέχεται πως έχει σκεφτεί τον εαυτό του στα κόκκινα της Ferrari: «Θα ήταν ψέματα αν έλεγα πως δεν έχω σκεφτεί να τελειώσω την καριέρα μου σε άλλη ομάδα. Ξεκίνησα με τη McLaren, θέλω να πιστεύω πως είμαι μέλος της οικογένειας της McLaren. Πήγα στην ομάδα όταν ήμουν 13 ετών, οπότε σκέφτηκα πως θα ήταν αν ήμουν ξανά μια μέρα στη McLaren; Έχω επίσης σκεφτεί και δει τους οδηγούς τις Ferrari στην οθόνη και φυσικά στην πίστα. Αναρωτιόμουν πάντα πως θα ήμουν στα κόκκινα. Αλλά όταν σκέφτομαι την ομάδα μου, τη Mercedes, αυτό είναι το σπίτι μου. Είμαι χαρούμενος εδώ. Δεν έχω υπογράψει ακόμη κάποιο συμβόλαιο, όμως δουλεύουμε πάνω σε αυτό».

Φωτογραφίες: Mercedes

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!