Λ. Αυγενάκης: «Επαναφέραμε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό εκεί που του αξίζει» (vid)

Πάνος Σεϊτανίδης
Λ. Αυγενάκης: «Επαναφέραμε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό εκεί που του αξίζει» (vid)
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μιλάει στο Gazzetta και τον Π. Σεϊτανίδη για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022 είναι προ των πυλών και το Gazzetta βρέθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο εν μέσω των εργασιών μεταμόρφωσής του σε… πίστα, ενόψει της ΕΚΟ Super Special Stage που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου.

Εκεί συναντήσαμε τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού, Κο. Λευτέρη Αυγενάκη, που είναι σταθερά παρών σε όλες τις σχετικές διαδικασίες, καθώς το υπουργείο αθλητισμού έχει την ευθύνη διοργάνωσης του αγώνα.

Συνέντευξη Λευτέρη Αυγενάκη

Μας μίλησε για το περίφημο «Ράλλυ των Θεών» και τις δυσκολίες επιστροφής του στο καλεντάρι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ. Στη συνέχεια για την άκρως επιτυχημένη περυσινή διοργάνωση, που οδήγησε τον WRC Promoter στην πρόωρη επέκταση της συμφωνίας με την Ελλάδα και για το 2023.

Τα παράπλευρα οφέλη από την διεξαγωγή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις και την προβολή της χώρας μας σε κάθε άκρη του πλανήτη. Έπειτα η συζήτηση στράφηκε στη φετινή διοργάνωση και ειδικά σε όσα πρέπει να περιμένουμε στη φαντασμαγορική εναρκτήρια υπέρ-ειδική του ΟΑΚΑ.

Τιερί Νεβίλ

Ο κος Αυγενάκης αναφέρεται σε όλους τους αφανείς ήρωες της επιτυχημένης επιστροφής της Ελλάδας στον παγκόσμιο μηχανοκίνητο χάρτη, τις πλούσιες δράσεις που λαμβάνουν χώρα παράλληλα με το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, την ενεργή συμμετοχή εκπροσώπων από όλο το φάσμα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και εστιάζει σε ένα πολύ μεγάλο στοίχημα για τον ίδιο: την εκμετάλλευση της δημοφιλίας του μηχανοκίνητου αθλητισμού με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για θέματα οδικής ασφάλειας.

Δείτε τη συνέντευξη του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού στο Gazzetta και τον Πάνο Σεϊτανίδη, στο video που ακολουθεί…

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!