Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις με ένα κλικ στην οθόνη σας

Νίκος Γιαννούλας
Το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις με ένα κλικ στην οθόνη σας
Το gmotion by gazzetta δημιούργησε το μεγαλύτερο, διαδραστικό Οδηγό Θεατών για το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Η μια και μοναδική παγκόσμια διοργάνωση motorsport στη χώρα μας, το εμβληματικό EKO Ράλλυ Ακρόπολις, θα διεξαχθεί από 8 έως και 11 Σεπτεμβρίου, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να θαυμάσουμε τα κορυφαία πληρώματα και αυτοκίνητα του WRC. Ταυτόχρονα η πρώτη Ειδική Διαδρομή του αγώνα, η EKO Super Special Stage Olympic Stadium, αποτελεί μια υπερπαραγωγή, καθώς ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ θα μετατραπεί σε πίστα, όπου 69.000 θεατές θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να δουν τα αγωνιστικά αυτοκίνητα να «κοντράρονται» ανά δύο.

Για πρώτη φορά, διαδραστικός Οδηγός Θεατών του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Μέσα από 8 ενότητες και με highlight τη δυνατότητα να πλοηγηθείτε από οπουδήποτε βρίσκεστε με ένα κλικ σε κάθε Ειδική Διαδρομή του αγώνα, ο Οδηγός Θεατών Powered by Κωτσόβολος του gmotion by gazzetta σας προσφέρει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να παρακολουθήσετε τον μοναδικό Ράλλυ των Θεών, το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις του 2022.

Συγκεκριμένα μπορείτε να ενημερωθείτε για:

  • Τις ομάδες και τα πληρώματα των κορυφαίων συμμετοχών του WRC
  • Τις κατηγορίες αυτοκινήτων που συμμετέχουν στο WRC
  • Τις, έως το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, βαθμολογίες των οδηγών και των κατασκευαστών του WRC
  • Τις συμμετοχές στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις
  • Το συνοπτικό πρόγραμμα για τις ώρες έναρξης των Ειδικών Διαδρομών
  • Τις ώρες τηλεοπτικής μετάδοσης
  • Το πρωτόκολλο ασφαλείας λόγω της συμμετοχής για πρώτη φορά των κορυφαίων υβριδικών αγωνιστικών της κατηγορίας Rally1
  • Τις Ειδικές Διαδρομές, με μικρή περιγραφή, ωράρια έναρξης και φυσικά, την εξαιρετικά πρακτική δυνατότητα πλοήγησης με ένα κλικ, στο σημείο που θέλετε να παρακολουθήσετε κάθε Ειδική Διαδρομή. Το gmotion by gazzetta οδήγησε όλο το μήκος του αγώνα και σας προτείνει τα πιο ασφαλή αλλά και πιο εποπτικά σημεία για να απολαύσετε το ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Οδηγός Θεατών ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2022

Με τον Οδηγό Θεατών του EKO Ράλλυ Ακρόπολις, που δημιούργησε το gMotion by gazzetta με την ευγενική χορηγία της εταιρείας Κωτσόβολος, θα απολαύσετε του μοναδικό θέαμα στην κορυφαία διοργάνωση motorsport στη χώρα μας, πιο εύκολα παρά ποτέ. Σας περιμένουμε όλες και όλους στο ΟΑΚΑ, στο service park στο εκθεσιακό κέντρο της Λαμίας και φυσικά στις Ειδικές Διαδρομές της Κορινθίας, της Βοιωτίας και της Φθιώτιδας.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!