H πρώτη φωτογραφία του Hypercar της Ferrari

H πρώτη φωτογραφία του Hypercar της Ferrari
Λίγες ώρες πριν την εκκίνηση των 24 Ωρών Λε Μαν, η ιταλική φίρμα δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του επερχόμενου Hypercar της.

Το 2023 αναμένεται μία άκρως συναρπαστική χρονιά για τους αγώνες αντοχής. Για πρώτη φορά μετά από 50 ολόκληρα χρόνια, η Ferrari επιστρέφει με εργοστασιακή συμμετοχή στην κορυφαία κατηγορία πρωτότυπων αγωνιστικών με το δικό της Le Mans Hypercar και τώρα έχουμε την πρώτη του φωτογραφία.

Λίγο πριν την εκκίνηση του φετινού αγώνα στο Μαν που βρήκε νικήτρια την Toyota, η ιταλική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα μία teaser φωτογραφία με το εμπρός μέρος του αγωνιστικού της. Θα βασίζεται στο σετ κανονισμών Le Mans Hypercar και αναμένεται να ξεκινήσει δοκιμές εξέλιξης τον επόμενο μήνα. Το συγκεκριμένο αγωνιστικό πρόγραμμα, το έχει αναλάβει η εργοστασιακή ομάδα των Ιταλών, η AF Corse.

Μπορεί να μην αποκαλύπτει πολλά η φωτογραφία, όμως εμφανισιακά του εντυπωσιακό πρωτότυπο θα φέρει αρκετές ομοιότητες με τα μοντέλα παραγωγής της υπάρχουσας γκάμας των Ιταλών. Ακόμα δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για τα μηχανικά μέρη, όμως αναμένεται ο κινητήρας εσωτερικής καύσης να συνδυάζει ένα υβριδικό σύστημα που θα δίνει κίνηση στους εμπρός τροχούς.

Η Ferrari θα αγωνιστεί στο WEC και στις 24 Ώρες Λε Μαν το 2023 και θα πλαισιώσει τις Toyota Gazoo Racing, Peugeot, Glickenhaus, Cadillac, Porsche και BMW.

Η teaser φωτογραφία της Ferrari έρχεται να συμπεριληφθεί στη λίστα των κατασκευαστών που πραγματοποίησαν τις δικές τους παρουσιάσεις σχετικά με τα επερχόμενα προγράμματα στους αγώνες αντοχής. Την αρχή έκανε η BMW με την παρουσίαση της M V8 Hybrid, ενώ στο παιχνίδι μπήκε και η Cadillac με την αποκάλυψη του Project GTP Hypercar.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!