BMW M: Θα γιορτάσει στο Γκούντγουντ τα 50ά γενέθλιά της

BMW M: Θα γιορτάσει στο Γκούντγουντ τα 50ά γενέθλιά της

BMW M: Θα γιορτάσει στο Γκούντγουντ τα 50ά γενέθλιά της
Το πρόγραμμα της γερμανικής μάρκας στο Φεστιβάλ Ταχύτητας περιλαμβάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της M3 Touring.

Συμπληρώνοντας φέτος μισό αιώνα από την ίδρυσή της, το 1972, η BMW M έχει προγραμματίσει μία σειρά από εκδηλώσεις αλλά και λανσαρίσματα νέων μοντέλων. Το σπορ παρακλάδι της BMW δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από το Φεστιβάλ Ταχύτητας του Γκούντγουντ (23-26 Ιουνίου).

Ως τιμώμενη μάρκα, η BMW M έχει ετοιμάσει εκπλήξεις για τους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες του Φεστιβάλ, που διεξάγεται κάθε καλοκαίρι στο Γκούντγουντ, νότια του Λονδίνου. Ανάμεσά τους θα είναι ένα εντυπωσιακό γλυπτό μπροστά από το κεντρικό κτήριο του κτήματος.

BMW M3 Touring

Το τμήμα BMW Group Classic θα βρίσκεται εκεί με ιστορικά αγωνιστικά αυτοκίνητα, τα οποία μάλιστα θα λάβουν μέρος στην ανάβαση. Ξεχωρίζει επίσης η παγκόσμια πρεμιέρα της πρώτης M3 Touring. Στο Γκούντγουντ θα δώσουν επίσης το «παρών» η νέα M4 CSL, αλλά και μία σειρά από ηλεκτρικά αυτοκίνητα της BMW: iX1, i7, iX M60, i4, iX3.

Το κεντρικό έκθεση της BMW M θα περιλαμβάνει την 3.0 CSL, την M1 Procar, την 3 Series E90 του WTCC, τη νικήτρια των 24 Ωρών Λε Μαν το 1999 V12 LMR, καθώς και το νέο αγωνιστικό hypercar της γερμανικής εταιρείας, LMDh.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!