Formula 1: Ηχηρό μήνυμα Χάμιλτον προς απανταχού αποδέκτες

Formula 1: Ηχηρό μήνυμα Χάμιλτον προς απανταχού αποδέκτες
Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 δεν σκοπεύει να τα παρατήσει τόσο εύκολα.

Πολλά έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες για τον Λούις Χάμιλτον, το επίπεδο ανταγωνιστικότητάς του, τις προθέσεις του για το μέλλον, ενδεχόμενο πρόωρο φινάλε στην καριέρα του αλλά εκείνος διέλυσε εμφατικά κάθε σύννεφο αμφιβολίας.

Με μία σύντομη αλλά ξεκάθαρη δήλωση στα προσωπικά του social media, ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 δήλωσε «παρών» και ξεκαθάρισε πως άσχετα με όσα λέγονται τριγύρω, την τύχη του την ορίζει ο ίδιος.

Ο 37χρονος έγραψε: «Δουλεύω πάνω στο αριστούργημά μου, εγώ είμαι αυτός που θα αποφασίσει πότε θα έχει ολοκληρωθεί».

Απάντηση που έρχεται μετά από την αμφισβήτηση στο πρόσωπό του ύστερα από το κακό ξεκίνημα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 του 2022 όπου τερμάτισε τρίτος στο Μπαχρέιν μετά την εγκατάλειψη των δύο Red Bull, ήταν δέκατος στη Σαουδική Αραβία, τέταρτος στην Αυστραλία και μόλις δέκατος-τρίτος στο Grand Prix της Εμίλια-Ρομάνια.

Και ήταν ειδικά η εμφάνιση της Ίμολα που γέννησε πολλές συζητήσεις, καθώς ο έτερος οδηγός της Mercedes, Τζορτζ Ράσελ, είχε έναν καλό αγώνα που ολοκληρώθηκε στην τέταρτη θέση. Την ίδια ώρα, ο Χάμιλτον ήταν κολλημένος πίσω από την Scuderia AlphaTauri του Πιερ Γκασλί και μακριά από τις μάχες για βαθμούς.

Ως εκ τούτου, ο Λούις είναι έβδομος στη βαθμολογία με 28 πόντους στο ενεργητικό του ενώ ο Ράσελ τέταρτος, με 49.

Η συνέχεια είναι στις 8 Μαΐου, με το παρθενικό Grand Prix της Formula 1 στους δρόμους του Μαϊάμι, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Λούις Χάμιλτον

Φωτογραφίες: Mercedes-AMG Petronas

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!