Γκασλί: «Είμαστε όλοι ευθυγραμμισμένοι στις προθέσεις μας»

Γκασλί: «Είμαστε όλοι ευθυγραμμισμένοι στις προθέσεις μας»
Ο οδηγός της Scuderia AlphaTauri μίλησε και τις επιθυμίες των οδηγών σχετικά με το Grand Prix Σαουδικής Αραβίας.

Μετά από μία συνάντηση-θρίλερ που κράτησε 4 ώρες και 20 λεπτά, με παρεμβάσεις από τη διοίκηση του σπορ αλλά και τους διευθυντές των ομάδων, οι οδηγοί της Formula 1 αποφάσισαν να τρέξουν κανονικά στο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας.

Μετά την πυραυλική επίθεση των ανταρτών Χούθι σε εγκαταστάσεις της Aramco, μόλις 11 χιλιόμετρα μακριά από την πίστα της Τζέντα όπου διεξάγεται ο δεύτερος γύρος του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1, υπήρξε έντονη ανησυχία σε όλους τους εμπλεκόμενους.

Μετά από τις διαβεβαιώσεις των τοπικών αρχών για τα επίπεδα ασφαλείας που υπάρχουν στην περιοχή όπου βρίσκεται το σιρκουί, οι ομάδες εναρμονίστηκαν με τα θέλω της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού και της Formula 1.

Όμως οι οδηγοί χρειάστηκαν περισσότερη πειθώ. Μετά το πέρας της δικής τους συνάντησης δεν ειπώθηκαν πολλά, όμως τα λόγια του Πιερ Γκασλί μαρτυρούν πως όλοι είναι στο ίδιο μήκος κύματος.

Μιλώντας στα γαλλικά ΜΜΕ, ο οδηγός της Scuderia AlphaTauri είπε: «Όλοι μας είχαμε τη δυνατότητα να εκφράσουμε την άποψή μας επί του θέματος. Και είμαστε όλοι ευθυγραμμισμένοι στις προθέσεις μας».

Αν δεν υπάρξει κάποια περαιτέρω εξέλιξη ή ανατροπή, η τρίτη και τελευταία περίοδος ελεύθερων δοκιμών είναι προγραμματισμένη για τις 4 ώρα Ελλάδας (5 στη Σαουδική Αραβία) ενώ οι κατατακτήριες δοκιμές αρχίζουν τρεις ώρες αργότερα.

Πιερ Γκασλί

Όπως πάντα, το Gazzetta θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις και το παρασκήνιο, στο LIVE της μάχης της pole position που θα αρχίσει στις 18:30.

Φωτογραφίες: Red Bull Content Pool

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!