#ΜένουμεΣπίτι και… ταξιδεύουμε σε 10 εντυπωσιακά μέρη του πλανήτη! (vids)

Δημήτρης Βέργος
#ΜένουμεΣπίτι και… ταξιδεύουμε σε 10 εντυπωσιακά μέρη του πλανήτη! (vids)

bet365

Το gazzetta.gr προσπαθεί να… δραπετεύσει νοητικά από το σπίτι και ταξιδεύει σε κάθε γωνιά του πλανήτη ανακαλύπτοντας μερικά από τα πιο εντυπωσιακά μέρη της γης.

Τι καλύτερο από το να ταξιδεύει κανείς! Μια διαδικασία που σε γεμίζει με χρώματα, με μυρωδιές, με ήχους από κάθε γωνιά του πλανήτη. Δεν είναι εύκολο να κάνει κάποιος μακρινά ταξίδια στις μέρες μας καθώς η έλλειψη χρόνου και χρημάτων δεν βοηθούν, ωστόσο κάθε φορά που βλέπεις έστω και από βίντεο μερικά από τα πιο φανταστικά σημεία του κόσμου νιώθεις σαν να μεταφέρεσαι εκεί!

Τη δεδομένη στιγμή άλλωστε, με την καραντίνα του κορονοϊού να μας έχει κλείσει στο σπίτι, αυτή η... απόδραση μοιάζει με πιο αναγκαία από κάθε άλλη φορά! Το να ξεφύγεις δηλαδή για λίγο από τους τέσσερις τοίχους και βλέποντας ένα ντοκιμαντέρ να μεταφερθείς σε μέρη που δεν έχεις τη δυνατότητα να επισκεφτείς εύκολα.

Το gazzetta.gr μένει στο σπίτι και προσπαθεί να σας ταξιδέψει σε αυτά! Πως; Με δέκα βίντεο από κάποια από τα πιο εντυπωσιακά μέρη του πλανήτη. Σαφώς και όλη η γη είναι ανεξάντλητη από τέτοια σημεία και δεν σημαίνει ότι αυτά είναι τα πιο όμορφα. Δεδομένα πάντως ανήκουν στην κατηγορία των πιο εντυπωσιακών, το καθένα για διαφορετικό λόγο.

Καθίστε, λοιπόν, αναπαυτικά στον καναπέ σας και απολαύστε το ταξίδι με τη βοήθεια των βίντεο που ακολουθούν σε κάθε γωνιά του πλανήτη με προορισμούς για όλα τα γούστα! Από την Αυστραλία και τον Ιερό Βράχο στη… μέση του πουθενά, ως τους πελώριους καταρράκτες του Νιαγάρα στα αμερικανοκαναδικά σύνορα, από το θαύμα της φύσης στο φαράγγι του Γκραντ Κάνιον ως το εξωτικό Κράμπι στην Ταϊλάνδη και από τα γαλαζοπράσινα νερά στην Μπόρα Μπόρα της Γαλλικής Πολυνησίας μέχρι το… τέλος του κόσμου στην Παταγονία. Είναι ο κόσμος μας!

1. Ουλουρού (Αυστραλία)

2. Γκραντ Κάνιον (ΗΠΑ)

3. Αμαζόνιος (Βραζιλία)

4. Έρημος Ντουμπάι (ΗΑΕ)

5. Καταρράκτες Νιαγάρα (ΗΠΑ - Καναδάς)

6. Γαλάζια Λίμνη (Ισλανδία)

7. Κράμπι (Ταϊλάνδη)

8. Πυραμίδες Γκίζας (Αίγυπτος)

9. Μπόρα Μπόρα (Γαλλική Πολυνησία)

10. Παταγονία (Χιλή - Αργεντινή)

 

Τελευταία Νέα