Το «Game of Thrones» επιστρέφει στις οθόνες μας και είμαστε σίγουροι ότι (δεν) τα θυμάστε όλα.

Η στιγμή που περιμένει όλος ο πλανήτης εδώ και δύο χρόνια, επιτέλους έφτασε! Το «Game of Thrones» επιστρέφει στις οθόνες μας! Το 2019 έγινε μόλις μια πολύ όμορφη χρονιά, αλλά παράλληλα θα μας αφήσει και μια μικρή πικρή γεύση. Αυτή θα είναι η τελευταία σεζόν του «Game of Thrones». Λοιπόν, δεν έχουμε χρόνο για συγκινήσεις. Ας μείνουμε στα χαρούμενα νέα. Το «Game of Thrones» επιστρέφει! Το ξαναγράψε, αλλά η επανάληψη κάνει καλό.

Παίρνουμε χαρτί και μολύβι και σημειώνουμε την πρεμιέρα. Βάζουμε ξυπνητήρια να χτυπήσουν και τα notifications να χτυπούν ασταμάτητα στο κινητό μας.

Ο 8ος κύκλος θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 14 Απριλίου και στην Ελλάδα θα προβληθεί αποκλειστικά και ταυτόχρονα με την Αμερική, από τη Nova. Κάθε επεισόδιο θα ανεβαίνει μετά την προβολή του στο Nova on Demand για να μπορεί κανείς να το απολαύσει και με τον πρωινό του καφέ δεδομένης της προχωρημένης ώρας προβολής του. Εντάξει πλάκα κάνουμε, όλοι θα ξυπνάμε στις 4 τα ξημερώματα για να βλέπουμε το επεισόδιο και το πρωί με τον καφέ, απλώς θα το ξαναβλέπουμε.

Βέβαια, κάθε σειρά θέλει και τις επαναλήψεις της. Για να θυμηθούμε άγνωστες λεπτομέρειες, να μαζέψουμε φίλους να κάνουμε μαραθώνιο GoT, να περάσουμε άπειρες ώρες κλεισμένοι στο σπίτι και να το χαρούμε πολύ. Και αυτό γιατί η Nova, εκτός από τη νέα σεζόν, εξασφάλισε και όλους τους προηγούμενους κύκλους σε ένα επικό «GOT Boxset», το οποίο θα είναι διαθέσιμο στο Nova on Demand από 1/3 έως 30/6. Αντιλαμβάνεστε για τι επικά πράγματα μιλάμε;

Επειδή το αντιλαμβάνεστε πολύ καλά και ξέρουμε ότι είστε το ίδιο «καμένοι» με εμάς, ετοιμάσαμε ένα σούπερ quiz με 13 ερωτήσεις για να δούμε πόσο καλά τα θυμάστε όλα. Αν δείτε ότι έχετε ελλείψεις, κάντε το καλό και αποκτήστε συνδρομή στη Nova να τα ξαναδείτε όλα προσεκτικά. Αν κάνετε το 13 στα 13, μην επαναπαυθείτε, τη Nova θα τη χρειαστείτε, είπαμε θα έχει πολύ extra υλικό εκεί!

***Photo credit: Sloan/HBO

Για να δούμε λοιπόν πόσο έτοιμοι είστε για την 8η σεζόν;