Εθνική Futsal: Υπερπροσπάθεια και ήττα στις λεπτομέρειες από τη Ρουμανία με 4-3

Newsroom
ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΠΡΟΥ FUTSAL

bet365

Την 2η ήττα της σε ισάριθμες αναμετρήσεις με τη Ρουμανία γνώρισε η Εθνική μας ομάδα Futsal, που κατέβαλλε υπερπροσπάθεια αλλά έχασε στις λεπτομέρειες με σκορ 4-3, στο πλαίσιο του Main Round του UEFA Futsal EURO

Μετά το «βαρύ» 6-1 της περασμένης Παρασκευής (31/1), η Εθνική μας ομάδα Futsal υπέστη 2η ήττα από την αντίστοιχη της Ρουμανίας, στο πλαίσιο του Main Round του UEFA Futsal EURO.

Οι παίκτες του κ. Χρυσοστόμου ηττήθηκαν με 4-3 στις λεπτομέρειες, κέρδισαν όμως το χειροκρότημα και τον θαυμασμό των φιλάθλων που παρακολούθησαν το παιχνίδι, αφού πάλεψαν για το βαθμολογικό κέρδος μέχρι το τελευταίο λεπτό, απέναντι σε ένα πολύ δύσκολο και ποιοτικό αντίπαλο.

Οι Ρουμάνοι προηγούνταν με 3-0 δέκα λεπτά πριν το τέλος όμως η Εθνική μας, με τρία τέρματα από το Χάρη Κουλλουπά έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Ο Κουλλουπάς σκόραρε στο 31'24'', 32'36'' και 32'51'' .

Όμως, οι Ρουμάνοι, οι οποίοι διεκδικούν την πρόκριση από τον όμιλο, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη 1'30'' πριν το τέλος.

 

Η ομάδα μας είχε την στήριξη εκατοντάδων μαθητών από σχολεία της Λευκωσίας. Οι μαθητές δημιούργησαν πολύ όμορφη ατμόσφαιρα και έδωσαν ώθηση στους διεθνείς μας για να διεκδικήσουν το θετικό αποτέλεσμα.

Κύπρος (Χρ. Χρυσοστόμου): Πάρης Ψηλογένης, Νεόφυτος Λακούφης, Χάρης Κουλλουπάς, Αλέξης Τσίτσος, Γιώργος Κρέκος (Χρίστος Κόκκινος, Δημήτρης Νικολαϊδης, Κωνσταντίνος Κουλουμπρής, Χρυσόστομος Παπασπύρου, Νώε Ελ Κέμπε, Μάριος Χρίστος Κίτσιου, Κυριάκος Στυλιανού, Κλεόβουλος Μιχαήλ, Ανδρέας Σάββα.

Πηγή

@Photo credits: ΚΟΠ
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα