Κομόρες - Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Ιστορική πρόκριση για Μπεν και «πάρτι» στα αποδυτήρια (pics & vid)

Κομόρες - Κύπελλο Εθνών Αφρικής: Ιστορική πρόκριση για Μπεν και «πάρτι» στα αποδυτήρια (pics & vid)

bet365

Για πρώτη φορά στην ιστορία τους, οι Κομόρες Νήσοι εξασφάλισαν την πρόκριση στα τελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής, με τον Μοχάμεντ Μπεν και τους διεθνείς συμπαίκτες του να στήνουν ξέφρενο πάρτι στα αποδυτήρια!

Χρειάζονταν μόλις έναν βαθμό στα δύο τελευταία παιχνίδια των, για να κάνουν ένα όνειρο σαράντα και πλέον ετών πραγματικότητα. Κι ο βαθμός αυτός είναι γεγονός! Οι Κομόρες Νήσοι, το Νο130 της κατάταξης της FIFA κι ένας εκ των φτωχών συγγενών στις προκριματικές διαδικασίες από το 2003 όταν και συστάθηκε η ομοσπονδία τους, ζουν κοσμοϊστορικές στιγμές, αφού εξασφάλισαν την πρώτη τους πρόκριση στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής!

Η ομάδα στην οποία φιγουράρει ως ηγέτης και πρώτος σκόρερ ο άλλοτε παίκτης των Ολυμπιακού, Πανιωνίου, Βέροιας και Λεβαδειακού, Μοχάμεντ Μπεν, έμεινε στο 0-0 με το Τόγκο και κατάφερε μία αγωνιστική πριν το φινάλε των προκριματικών να πανηγυρίσει την παρθενική της συμμετοχή σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης!

Το έργο φαινόταν να έρχεται από το περασμένο «παράθυρο» του Νοεμβρίου, όταν και οι διεθνείς των Κομόρων είχαν στήσει «τρελό» πάρτι στα αποδυτήρια για τη… σχεδόν πρόκριση. Πλέον, η συμμετοχή τους «κλείδωσε» και μαθηματικά στο επερχόμενο τουρνουά στα γήπεδα του Καμερούν και στην τελευταία αγωνιστική θα παίξουν για την πρωτιά του ομίλου κόντρα στην Αίγυπτο.

Αναμενόμενα, το σκηνικό των πανηγυρισμών στα αποδυτήρια επαναλήφθηκε με ακόμη περισσότερα... ντεσιμπέλ και δικαιολογημένα, από τη στιγμή που έγραψαν και τυπικά την πιο χρυσή σελίδα της μέχρι τώρα ιστορίας τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα