Οζίλ - Άρσεναλ: Μυστική συνάντηση με Φενέρμπαχτσε για μεταγραφή το καλοκαίρι

Gazzetta team
Οζίλ - Άρσεναλ: Μυστική συνάντηση με Φενέρμπαχτσε για μεταγραφή το καλοκαίρι

bet365

Σύμφωνα με τουρκικά Μέσα, ο Μεσούτ Οζίλ είχε μυστικό «ραντεβού» με εκπροσώπους της Φενέρμπαχτσε στο Λονδίνο, για να συζητήσουν την πιθανότητα μεταγραφής το καλοκαίρι που ο Γερμανός μένει ελεύθερος από την Άρσεναλ.

Ο Μεσούτ Οζίλ συμπαίκτης του Δημήτρη Πέλκα στη Φενέρμπαχτσε από το ερχόμενο καλοκαίρι; Αρκετά πιθανό, μετά την αποκάλυψη που έκαναν τα τουρκικά Μέσα, αναφορικά με ραντεβού του Γερμανού μέσου και εκπροσώπων του κλαμπ στην «πλάτη» της Άρσεναλ.

Όπως αναμετέδωσε και η «Bild», ο Γερμανός χαφ συναντήθηκε με τη διοίκηση των Τούρκων στο Λονδίνο και άρχισαν τις διαπραγματεύσεις για πιθανή μετακίνησή του στη χώρα καταγωγής του, από τη στιγμή που το συμβόλαιό του στους Κανονιέρηδες λήγει τον Ιούνιο.

Αυτή τη στιγμή, ο Οζίλ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Άρσεναλ, με ετήσιες απολαβές 21 εκατ. ευρώ, αλλά βρίσκεται εκτός λίστας της Premier League και του Europa League μέχρι τον Ιανουάριο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ζήτησε μισθό 8 εκατ. ευρώ από τον τουρκικό σύλλογο και το αίτημά του έγινε αποδεκτό.

Ο ισχυρός άνδρας της Φενέρ, Αλί Κοτς είναι, άλλωστε, ένας από τους πλουσιότερους επιχειρηματίες στη γειτονική χώρα και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, φέρεται να δήλωσε προς τον Οζίλ «Τα λέμε τον Ιούνιο», σίγουρος ότι ο 32χρονος χαφ θα μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη σε λίγους μήνες.

 

Τελευταία Νέα