Βραβείο «Πούσκας»: Ψήφισε το κορυφαίο γκολ του 2020 (vids & poll)

Gazzetta team
Βραβείο «Πούσκας»: Ψήφισε το κορυφαίο γκολ του 2020 (vids & poll)

bet365

Η FIFA ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες για το βραβείο «Πούσκας», το οποίο διεκδικούν 11 ασύλληπτα γκολ από όλον τον πλανήτη. Ψήφισε το αγαπημένο σου για το 2020 στο poll του gazzetta.gr.

Από την αρχική ματαίωση, τα βραβεία «The Best» πέρασαν σε φάση κανονικής διεξαγωγής στις 17 Δεκεμβρίου και η FIFA εξέδωσε ήδη τους εκλεκτούς για τον καλύτερο παίκτη της χρονιάς, καθώς και για τον κορυφαίο προπονητή. Ανάμεσα στο μενού των απονομών, όμως, δεσπόζει όπως κάθε χρόνο η παρουσία του βραβείου «Πούσκας», εκείνου που χρίζει το ομορφότερο και πιο εντυπωσιακό τέρμα του ημερολογιακού έτους κατόπιν ψηφοφορίας κοινού και ειδικών.

Για αυτό το gazzetta.gr σας καλεί να δώσετε την ψήφο σας, μέσα από τη λίστα των 11 γκολ που ανέδειξε η FIFA: από κούρσα ή εκτελέσεις φάουλ 50 μέτρα μακριά από την εστία, μέχρι ασύλληπτα τακουνάκια και ανάποδα scorpion-kick, οι υποψήφιες γκολάρες είναι μία προς μία και καλύπτουν όλο το φάσμα της φαντασίας.

Από τα 11 τέρματα, η επίσημη ψηφοφορία της FIFA θα περιοριστεί στα 3 με τις περισσότερες ψήφους, από τα οποία και θα βραβευθεί το απόλυτο γκολ για το 2020.

Αναλυτικά τα υποψήφια γκολ:

Τζιόρτζιαν Ντε Αρασκαέτα – Φλαμένγκο

Τζόρνταν Φλόρες – Νταντάλκ

Αντρέ-Πιέρ Ζινιάκ – Τίγκρες

Χέουνγκ-Μιν Σον – Τότεναμ

Σίρλεϊ Κρουζ – Εθνική γυναικών Κόστα Ρίκα

Λουίς Σουάρες – Μπαρτσελόνα

Ζλάτκο Γιουνούζοβιτς – Ζάλτσμπουργκ

Σόφι Ινγκλ – Τσέλσι (ομάδα γυναικών)

Χλόμφο Κεκανά – Μαμελόντι Σάνταουνς

Λεονέλ Κινόνιες – Μακαρά

Κάρολιν Βάιρ – Μάντσεστερ Σίτι (ομάδα γυναικών)

Loading...
 

Τελευταία Νέα