ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην εθνική Ολλανδίας ο Ρόμπεν

Ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην εθνική Ολλανδίας ο Ρόμπεν

Ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην εθνική Ολλανδίας ο Ρόμπεν

Ο Άριεν Ρόμπεν αποφάσισε να επιστρέψει στην ενεργό δράση με τη φανέλα της αγαπημένης του Χρόνιγκεν στην Ολλανδία και σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό προπονητή Ντγουάιτ Λοτεβέτζς, δεν αποκλείεται ο έμπειρος άσος να επιστρέψει και στην εθνική Ολλανδίας.

Ο 36χρονος πλέον Ολλανδός εξτρέμ,18 χρόνια, τέσσερις μήνες, μια εβδομάδα και δύο ημέρες αργότερα, κατάφερε, με την επιστροφή του στη Χρόνιγκεν, να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα σε φιλικό με την Αρμίνια Μπίλεφελντ,

Με την επιστροφή του στην ενεργό δράση, έχει αφήσει άπαντες στην ομάδα με το στόμα ανοικτό και σύμφωνα με τον προπονητή της εθνικής Ολλανδίας, Ντγουάιτ Λοτεβέτζς, υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο αν συνεχίσει έτσι, να φορέσει και πάλι τη φανέλα με το εθνόσημο.

«Ολα εξαρτώνται από την απόδοσή του. Πρέπει να κερδίσει την κλήση στην εθνική. Ποιος ξέρει... ίσως επιστρέψει. Δεν είσαι ποτέ πολύ νέος, αλλά ούτε και πολύ μεγάλος αν μπορείς να προσφέρεις και να είσαι πολύτιμος στην ομάδα. Αλλά ας δούμε τι σκέφτεται και ο Άριεν γι 'αυτό», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Ρόμπεν αποσύρθηκε από την εθνική ομάδα αφού δεν προκρίθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία. Μάλιστα, κατάφερε να σημειώσει 37 γκολ σε 96 διεθνείς αγώνες.

Διαβάστε επίσης: