Δυσαρεστημένος ο Μολέδο στην Ιντερνασιονάλ, ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης!

Δυσαρεστημένος ο Μολέδο στην Ιντερνασιονάλ, ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης!

bet365

Ο Ροντρίγκο Μολέδο έχει χάσει την θέση του στην Ιντερνασιονάλ και όντας ενοχλημένος ζήτησε συνάντηση με τον προπονητή του συλλόγου, Εντουάρντο Κουντέτ. Ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης.

Ο Αργεντινός Εντουάρντο Κουντέτ ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Ιντερνασιονάλ πριν από 8 μήνες και σταδιακά έθεσε τον Ροντρίγκο Μολέδο εκτός ενδεκάδας. Ο πρώην σέντερ μπακ του Παναθηναϊκού λογίζεται πλέον ως τέταρτη επιλογή στη θέση των στόπερ, γεγονός που έχει δυσαρεστήσει τον πανύψηλο αμυντικό.

Ο Μολέδο ζήτησε μάλιστα τουλάχιστον δύο φορές ακρόαση από τον προπονητή του σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση.

«Δεν έχω προσωπικό πρόβλημα μαζί του. Το παιχνίδι κόντρα στη Φλουμινένσε ήταν διαφορετικό σε σχέση με το τι ήθελα στον αγωνιστικό χώρο από εκείνον. Δουλεύω μαζί του προκειμένου να κάνει τα πράγματα που θέλω. Έπειτα από πρωτοβουλία του μιλήσαμε μαζί πριν από δύο μέρες. Είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος», τόνισε ο Κουντέτ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 32χρονος σέντερ μπακ έμεινε στον πάγκο και στα τρία ματς του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος. Το συμβόλαιο του με την Ιντερνασιονάλ εκπνέει στον Δεκέμβριο του 2022.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα