Κάταϊ: Ρατσιστικά σχόλια από την σύζυγό του, θέλουν να φύγει από τους Γκάλαξι (pics)

Gazzetta team
Κάταϊ: Ρατσιστικά σχόλια από την σύζυγό του, θέλουν να φύγει από τους Γκάλαξι (pics)

bet365

Η σύζυγος του πρώην άσου του Ολυμπιακού, Ακεκσάνταρ Κάταϊ, προέβη σε εμετικά σχόλια με τον ίδιο ωστόσο να μην συντάσσεται μ' αυτά και να ζητάει ανοιχτά συγγνώμη.

Η Superleague επέστρεψε με κορυφαίες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα

Ο Αλεξάνταρ Κάταϊ, που έπαιξε σε Ολυμπιακό, ΟΦΗ και Πλατανιά, πλέον αγωνίζεται στους Γκάλαξι αλλά για το πόσο ακόμα κανείς δεν το ξέρει.

Κι αυτό διότι η σύζυγός του προέβη σε εμετικά σχόλια, με αφορμή τις διαδηλώσεις για την δολοφονία του Τζορτζ Φλόιντ, όπου υπήρχαν και ακραίες αντιδράσεις.

Συγκεκριμένα, η Τέα Κάταϊ έγραψε στο Instagram: «Σκοτώστε τα σκ...α» και σε μια άλλη φωτογραφία από ληστεία αθλητικού καταστήματος σχολίασε «Black Nikes Matter».

Ο Σέρβος με τη σειρά του απολογήθηκε, σ' όσους θέλουν να τον διώξουν οι Γκάλαξι, λέγοντας:

«Δεν συμμερίζομαι και δεν ανέχομαι τις απόψεις αυτές στην οικογένειά μου. Καταδικάζω απερίφραστα τον ρατσισμό και τη βία απέναντι στους μαύρους. Οι ζωές των μαύρων έχουν σημασία. Ήταν ένα λάθος της οικογένειάς μου και αναλαμβάνω την ευθύνη. Αντιλαμβάνομαι ότι θα χρειαστεί καιρός για να ανακτήσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων στο Λος Άντζελες. Ζητώ συγγνώμη για τον πόνο που προκάλεσαν στην οικογένεια των Galaxy αυτά τα σχόλια και όλοι μας είμαστε συμμέτοχοι στη μάχη κατά του ρατσισμού».

Φυσικά, ο Κάταϊ δεν έχει καταφέρει να ηρεμήσει τον κόσμο, οι οποίοι του ζητούν να τα μαζέψει και να φύγει από το Λος Άντζελες.

 

Τελευταία Νέα