Στο Τατζικιστάν παίζουν κανονικά ποδόσφαιρο (pics & vid)

Gazzetta team
Στο Τατζικιστάν παίζουν κανονικά ποδόσφαιρο (pics & vid)

bet365

Μπορεί σχεδόν σε ολόκληρο τον πλανήτη να μην υπάρχει αγωνιστική δράση εξαιτίας του κορονοϊού, ωστόσο στο Τατζικιστάν το ποδόσφαιρο διεξάγεται υπό κανονικές συνθήκες.

bwin - Περισσότερα από 2100 φρουτάκια για να επιλέξεις. |21+

Το ποδόσφαιρο αυτήν την περίοδο διεξάγεται μόνο σε τέσσερις χώρες. Λευκορωσία, Νικαράγουα, Μπουρουντί και Τατζικιστάν. Μάλιστα, στην τελευταία το πρωτάθλημα ξεκίνησε μερικές ώρες πριν!

Βέβαια, μετά από εισήγηση του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας της χώρας, όλες οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν χωρίς φιλάθλους, παρά το γεγονός πως δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα το πρώτο κρούσμα Covid-19.

Λίγο πριν τη σέντρα στο ματς Ιστικλόλ-Κουγιάντ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους από τον κορονοϊό σε όλο τον κόσμο. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και παράλληλα να κατακτήσουν τον ένατο Tajik Super Cup.

Στις εξέδρες είχε τοποθετηθεί και ένα μεγάλο πανό το οποίο έγραφε: «Σταματήστε τον κορονοϊό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα