Ο τηλεμαραθώνιος ΠΣΑΠ - gazzetta.gr πήγε Σιγκαπούρη!

Gazzetta team
Ο τηλεμαραθώνιος ΠΣΑΠ - gazzetta.gr πήγε Σιγκαπούρη!

bet365

Ο Παναγιώτης Λινάρδος, ο οποίος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Σιγκαπούρης, μίλησε live από την ασιατική χώρα στον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ και του gazzetta.gr και δήλωσε ότι είμαστε όλοι συμπαίκτες στον αγώνα κατά της πανδημίας.

Virtual Sports* στο επίκεντρο του καζίνο. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η ώρα στη Σιγκαπούρη ήταν μιάμιση τα ξημερώματα, αλλά ο Παναγιώτης Λινάρδος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του gazzetta.gr και συνδέθηκε με τη σειρά του στον τηλεμαραθώνιο του ΠΣΑΠ.

Ο Έλληνας παίκτης της Γκέιλανγκ Ιντερνάσιοναλ, που αγωνίζεται στο τοπικό πρωτάθλημα, έστειλε μήνυμα ενότητας και σύμπραξης σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, ανεξαρτήτως συνόρων και απόστασης ενώ μίλησε συγκεκριμένα και για το πώς την βιώνει από την ασιατική χώρα. Αναλυτικά όσα δήλωσε για:

Την πρωτοβουλία του ΠΣΑΠ: «Πολλά συγχαρητήρια για αυτή την προσπάθεια. Κατά κάποιον τρόπο είμαστε συμπαίκτες σε αυτόν τον ‘’αγώνα’’. Είναι μεγάλη μου χαρά να βρίσκομαι μαζί με αθλητές από όλα τα σπορ».

Για το μέγεθος της κρίσης του Covid-19 στην Σιγκαπούρη: «Από τις πρώτες μέρες που ακούστηκαν τα πρώτα θύματα στν Κινα, λόγω και της οργάνωσης στη χώρα πήραν μέτρα. Αρχικά με θερμικές κάμερες στα αεροδρόμια. Η κατάσταση είναι ελεγχόμενη, δεν υπάρχει αυτή η απαγόρευση, αλλά προτρέπουν τον κόσμο να μένει σπίτι».

Για το πώς είναι να αγωνίζεται σε ένα τόσο διαφορετικό περιβάλλον: «Το να παίζεις ποδόσφαιρο είναι το ίδιο είτε στη μία ή στην άλλη άκρη της γης. Ο αθλητισμός είναι παντού ο ίδιος».

Την κατάσταση στην Ελλάδα: «Συγχαρητήρια στους ανθρώπους που παλεύουν καθημερινά. Θεωρώ ότι οι επιστήμονες στην Ελλάδα είναι σημαντικό κεφάλαιο και θα πρέπει να τους έχουμε εμπιστοσύνη».

 

Τελευταία Νέα