«Ο Πρίγιοβιτς σύντομα μένει ελεύθερος»

«Ο Πρίγιοβιτς σύντομα μένει ελεύθερος»

Σταύρος Σουντουλίδης
«Ο Πρίγιοβιτς σύντομα μένει ελεύθερος»

bet365

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να μένει ελεύθερος τερματίζοντας μονομερώς την σύμβαση του με την Αλ Ιτιχάντ, λόγω καθυστερήσεων στην πληρωμή του συμβολαίου του.

Την Τρίτη (17/12) τερματίστηκε η συνεργασία της Αλ Ιτιχάντ με τον Μανουέλ Ντα Κόστα και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Σαουδικής Αραβίας ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ έγινε τον περασμένο Ιανουάριο ο πιο ακριβοπληρωμένος Σέρβος ποδοσφαιριστής στον κόσμο με ετήσιες αποδοχές 6.000.000 ευρώ, αλλά δεν είναι ικανοποιημένος από τις καθυστερήσεις που υπάρχουν από πλευράς διοίκησης στις πληρωμές του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με σερβικά Μέσα ο Πρίγιοβιτς έχει λάβει κοντά στο 50% του συμβολαίου του και μπορεί να καταγγείλει την σύμβαση με την ομάδα από την Σαουδική Αραβία, την ώρα που υπάρχει σημαντική γκρίνια στις τάξεις των οπαδών για την συνολική προσφορά του και για το γεγονός ότι η Αλ Ιτιχάντ δεν κατάφερε να κερδίσει κανέναν τίτλο.

Όπως αναφέρουν ΜΜΕ από την Σερβία μέσα στις επόμενες ημέρες, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς θα μείνει και επίσημα ελεύθερος από την Αλ Ίτιχαντ και θα είναι ένας από τους πλέον περιζήτητους ποδοσφαιριστές στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου.

Η Μπεσίκτας είναι μια από τις ομάδες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ωστόσο θεωρείται βέβαιο πως ως free agent ο Πρίγιοβιτς των 35 γκολ μέσα στο 2018 θα προσελκύσει κι άλλες προτάσεις.

 

Τελευταία Νέα