Ικάρντι: «Τώρα στην Αργεντινή είμαστε ομάδα, όχι όπως πριν» (vid)

Ικάρντι: «Τώρα στην Αργεντινή είμαστε ομάδα, όχι όπως πριν» (vid)

Θοδωρής Βασίλης
Ικάρντι: «Τώρα στην Αργεντινή είμαστε ομάδα, όχι όπως πριν» (vid)

bet365

Ο Μάουρο Ικάρντι σημείωσε το πρώτο του γκολ με την εθνική Αργεντινής στο φιλικό με το Μεξικό και ο ίδιος τόνισε ότι πλέον υπάρχει καλό κλίμα στην «αλμπιτσελέστε», κάτι που δεν υπήρχε πριν.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο Μάουρο Ικάρντι πέτυχε το πρώτο του γκολ με την εθνική Αργεντινής και απασφάλισε. Ο σούπερ σταρ της Ίντερ ο οποίος θα αποτελεί την αιχμή του δόρατος στη νέα Αργεντινή, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με το Μεξικό, άφησε αιχμές για την προηγούμενη κατάσταση στην ομάδα στην οποία ήταν εκτός επιλογών.

«Είμαι πολύ χαρούμενος όχι μόνο για το γκολ, αλλά για τη νέα προσπάθεια που γίνεται, για τα νέα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα. Το γκολ ήταν κάτι που έλειπε κι ευτυχώς ήρθε και είμαι χαρούμενος, κι ελπίζω αυτή να είναι η αρχή και για άλλα».

Στη συνέχεια ο αρχηγός των «νερατζούρι» μίλησε για το κλίμα που υπάρχει στην ομάδα κάνοντας σύγκριση με την προηγούμενη κατάσταση και την ομάδα που πήρε μέρος στο Μουντιάλ από την οποία ο ίδιος είχε κοπεί.

«Το ευχάριστο είναι ότι σε αυτή την ομάδα αισθάνεσαι άνετα με τον καθέναν. Έζησα και την προηγούμενη ομάδα και δεν υπήρχε το αίσθημα της φιλίας και της οικογένειας. Όταν πρωτοήρθα στην ομάδα δεν το αισθάνθηκα ποτέ σε αντίθεση με τώρα. Είμαστε μια νέα ομάδα που γίνεται οικογένεια, ενώ πριν με τους έμπειρους παίκτες δεν υπήρχε ποτέ αυτό το συναίσθημα».

 

Τελευταία Νέα