Σάουθγκεϊτ: «Πρέπει να χτιστεί ξανά η εμπιστοσύνη με τους Φόντεν και Γκρίνγουντ»

Κώστας Τόπας
Σάουθγκεϊτ: «Πρέπει να χτιστεί ξανά η εμπιστοσύνη με τους Φόντεν και Γκρίνγουντ»

bet365

Πρόθυμος να αφήσει πίσω του το λάθος των Φιλ Φόντεν και Μέισον Γκρίνγουντ, που τους στέρησε τη συμμετοχή τους στην εθνική Αγγλίας είναι ο ομοσπονδιακός τεχνικός, ​Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Οι Φιλ Φόντεν και Μέισον Γκρίνγουντ, έμειναν εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τη Δανία στην Κοπεγχάγη, καθώς παραβίασαν τους όρους της καραντίνας καλώντας κοπέλες στο ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η Αγγλία στο Ρέικιαβικ.

Το συγκεκριμένο συμβάν προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και τον εκνευρισμό του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ο οποίος ξεκαθάρισε πως θα πρέπει πρέπει να δημιουργηθούν ξανά από την αρχή οι σχέσεις του με τους συγκεκριμένους παίκτες, αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο για την συμμετοχή τους.

«Οι συνέπειες πάρθηκαν και τώρα χρειάζονται υποστήριξη. Ο καθένας τους κατακρίνει. Χρειάζονται βοήθεια να αναγεννηθούν. Πρέπει να κατανοήσουν τις προσδοκίες που έχουν από κάθε Άγγλο παίκτη. Πρέπει να τους βοηθήσουμε σε αυτή τη διαδικασία. Πρέπει να χτίσουν ξανά την εμπιστοσύνη και εμείς πρέπει να βοηθήσουμε δύο νέους ανθρώπους να σταθούν ξανά στα πόδια τους. Θα πάρω την απόφασή μου εν καιρώ (σ.σ. για τα ματς του Οκτωβρίου). Ξαναλέω πρέπει να χτιστεί ξανά η εμπιστοσύνη. Γνώμη μου είναι να μην πληγώσουμε άλλο αυτά τα παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Sky Sports.

Διαβάστε επίσης:

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα