Κριστιάνο Ρονάλντο: «Απαντώ με γκολ στις προκλήσεις»

Gazzetta team
Κριστιάνο Ρονάλντο: «Απαντώ με γκολ στις προκλήσεις»

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος ξεπέρασε τα εκατό γκολ με την Εθνική Πορτογαλίας, χαρακτήρισε «τσίρκο χωρίς παλιάτσους» το ποδόσφαιρο χωρίς φιλάθλους.

Συνήθεια που έγινε λατρεία τα ρεκόρ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους ξεπέρασε τα εκατό γκολ με την εθνική ομάδα της χώρας του στο 2-0 επί της Σουηδίας στην Στοκχόλμη, δίνοντας αποστομωτική απάντηση στους Σουηδούς, οι οποίοι πριν από το ματς έλεγαν ότι η Πορτογαλία ίσως θα ήταν καλύτερη χωρίς τον Κριστιάνο στην ενδεκάδα!

«Δεν παρακολουθώ τις ειδήσεις, είναι μια γνώμη. Εγώ ήξερα ότι άφησα σημάδι την τελευταία φορά που έπαιξα σε αυτό το γήπεδο (σ.σ. χατ – τρικ) και τώρα ήταν το ίδιο. Δεν ασχολούμαι με τις προκλήσεις, αυτό που έκανα μιλάω για εμένα» τόνισε ο 35χρονος επιθετικός και αρχηγός της Πορτογαλίας στον τηλεοπτικό σταθμό «RTP».

Ο Κριστιάνο ρωτήθηκε και για το γεγονός ότι οι αγώνες διεξάγονται χωρίς κόσμο λόγω της πανδημίας, λέγοντας σχετικά ότι «η υγεία είναι προτεραιότητα και αν ο ΠΟΥ λέει ότι δεν υπάρχουν οι συνθήκες, τότε δεν υπάρχουν. Το πιο σημαντικό είναι ο άνθρωπος. Το να παίζεις χωρίς φιλάθλους είναι σαν να πας στο τσίρκο και να μην δεις παλιάτσους ή να πας στον κήπο και να μην δεις λουλούδια»!

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα