Εθνική Αγγλίας: Ο Σάουθγκεϊτ πέταξε εκτός αποστολής τον Μαγκουάιρ!

Gazzetta team
Εθνική Αγγλίας: Ο Σάουθγκεϊτ πέταξε εκτός αποστολής τον Μαγκουάιρ!

bet365

Μετά την καταδικαστική απόφαση εις βάρος του Χάρι Μαγκουάιρ, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ τον άφησε εκτός της εθνικής ομάδας, λίγες ώρες αφότου τον είχε συμπεριλάβει στην αποστολή.

Η πίεση ήταν μεγάλη και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, όπως αναμενόταν, άλλαξε απόφαση. Μετά την καταδίκη του Χάρι Μαγκουάιρ για τα όσα συνέβησαν στην Μύκονο, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Αγγλίας άφησε εκτός αποστολής τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Σάουθγκεϊτ είχε στηρίξει δημοσίως με την κλήση του τον κεντρικό αμυντικό των Κόκκινων Διαβόλων, είχε πει πως ο Μαγκουάιρ του είχε δώσει την δική του άποψη των γεγονότων αλλά, μετά την απόφαση του δικαστηρίου και την λαϊκή κατακραυγή, αποφάσισε να τον αφήσει εκτός από τους αγώνες με Ισλανδία και Δανία για το Nations League.

«Με βάση τα γεγονότα του απογεύματος, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι αποσύρω τον Χάρι Μαγκουάιρ από την αποστολή της Αγγλίας για τους αγώνες με Ισλανδία και Δανία» αναφέρει ο Σάουθγκεϊτ σε μια ανακοίνωση.

«Όπως είπα νωρίτερα σήμερα, διατηρούσα το δικαίωμα να επανεξετάσω την κατάσταση. Μιλώντας με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον παίκτη, πήρα αυτή την απόφαση για το συμφέρον όλων των πλευρών και λαμβάνοντας υπόψη την επίδραση στην προετοιμασία μας για την επόμενη εβδομάδα».

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα