Τέλος (και) ο Κουλόπουλος από την Εθνική ομάδα

Τέλος (και) ο Κουλόπουλος από την Εθνική ομάδα

Δημήτρης Τομαράς
Τέλος (και) ο Κουλόπουλος από την Εθνική ομάδα

bet365

Ο φυσιοθεραπευτής Νίκος Κουλόπουλος αποτελεί παρελθόν από το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής ομάδας και ο ίδιος έκανε και σχετικό ποστάρισμα στα social media που διατηρεί για το θέμα αυτό.
Το ποστάρισμα του Κουλόπουλου για το... αντίο του στην Εθνική:
Μετά από 3 χρόνια και βάσει των ριζικών αλλαγών στην Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου είμαι στην δυσάρεστη θέση να ενημερώσω ότι θα βρίσκομαι εκτός Εθνικής και ιατρικού επιτελείου. Για εμένα η Εθνική σήμαινε και σημαίνει πολλά πράγματα. Τον Μάρτιο του 2017 πέντε μέρες μετά τον θάνατο των γονιών μου πήγα στην αποστολή κανονικά στο Βέλγιο. Οι διεθνείς μας με αγκάλιασαν με αγάπη και με προστάτευσαν από την χειρότερη εμπειρία της ζωής μου, να χάσω μαζί τους γονείς μου. Ήταν για εμένα μία μεγάλη οικογένεια. Αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ!!! Ευχαριστώ από την καρδιά μου τους πάντες στην Εθνική: διοικήσεις, τεχνικούς διευθυντές, φροντιστές, εργαζόμενους & ιατρικό και προπονητικό επιτελείο. Όσον αφορά στους παίκτες που συνεργάστηκα δεν υπάρχει ευχαριστώ. Υπάρχει ευγνωμοσύνη, αγάπη και σεβασμός!!!
Καλή συνέχεια για όλους και η Εθνική μας να είναι στην καρδιά μας (αξέχαστες στιγμές: το γκολ του Τζαβέλλα στις καθυστερήσεις με τη Βοσνία στο Γ. Καραϊσκακης).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα