Κριστιάνο Ρονάλντο: Σκληρή ατάκα του Κασάνο για τον Πορτογάλο, «Αν δεν μπορεί άλλο, να αποσυρθεί»

Newsroom
Κριστιάνο Ρονάλντο: Σκληρή ατάκα του Κασάνο για τον Πορτογάλο, «Αν δεν μπορεί άλλο, να αποσυρθεί»

bet365

Ο πρώην Ιταλός ποδοσφαιριστής, Αντόνιο Κασάνο, επιτέθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο, μετά το κακό παιχνίδι του κόντρα στην Ισπανία προτείνοντάς του να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο.

«Ένας τύπος όπως ο Κριστιάνο πρέπει να αγαπάει τον εαυτό του: αν δεν αντέχεις άλλο, πρέπει να αποσυρθείς. Είναι κανόνας σε όλα τα αθλήματα», είπε ο Αντόνιο Κασάνο σχολιάζοντας το κακό παιχνίδι του Πορτογάλου σούπερ σταρ την περασμένη Τρίτη κόντρα στην Ισπανία στο Nations League.

Και ολοκλήρωσε την κριτική του με ένα πολύ σκληρό μήνυμα: «Αποσύρσου, αυτό είναι!». Ο Ιταλός πιστεύει ότι κάποιος σαν το «CR7», με τόσους πολλούς τίτλους, πρέπει να ξέρει πότε πρέπει να φύγει: «Έχει κερδίσει τα πάντα, ήταν φαινόμενο, έχει κερδίσει πολλά χρήματα και τώρα δεν είναι βασικός στο Μάντσεστερ»

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κασάνο κριτικάρει αυστηρά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, στο παρελθόν έχει δηλώσει για τον πολύπειρο επιθετικό πως: «δεν είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα