Πογιέτ: «Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα από τα καλύτερα που έχουμε κάνει» (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Πογιέτ: «Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα από τα καλύτερα που έχουμε κάνει» (vid)

bet365

Ο Γκουστάβο Πογιέτ ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος από το 2ο 45λεπτο της Ελλάδας με τη Βόρεια Ιρλανδία που οδήγησε στο τελικό 3-1 στη Ριζούπολη.

Ο Πογιέτ επισήμανε στη συνέντευξη Τύπου για:

Το ματς: Το πρώτο μέρος ήταν δύσκολο. Ήταν σκληρό. Είχε πίεση και ένταση. Ο αντίπαλος ισοφάρισε γρήγορα. Το 2ο μέρος πιθανώς όμως ήταν ένα από τα καλύτερα που έχουμε κάνει όσο είμαι προπονητής εδώ. Είχαμε πει να δούμε μετά την Κύπρο. Εδώ είμαστε χαρούμενοι. Ελπίζουμε όσοι είδαν το ματς από το σπίτι να απόλαυσαν τη νίκη εξίσου.

Τον Γιακουμάκη: Είχε ένα μικρό πρόβλημα ο Γιακουμάκης. Δεν θέλαμε να το ρισκάρουμε. Μπορώ να σας πω ότι δεν θα παίξει το Σαββατοκύριακο στη Σκωτία.

Τη συνέχεια και ενόψει της κλήρωσης του Euro: Πρώτα θα αναλύσουμε αυτές τις 10 μέρες. Αυτό το διάστημα που είχαμε. Πάμε μετά στην κλήρωση. Ελπίζουμε σε καλή κλήρωση. Μετά πηγαίνοντας στα φιλικά του Νοεμβρίου θα κοιτάξουμε και για άλλους παίκτες που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε. Και μετά θα πηγαίνει σε χώρες για να παρακολουθώ. Δεν είναι εύκολο να οργανώνεις συνομιλίες μέσω zoom. Ζητάς άλλα πράγματα. Δείχνω σεβασμό προς τις ομάδες. Θέλω να παρακολουθώ τους παίκτες.

Το τι πρέπει να κάνει η Ελλάδα για να πετύχει: Εάν είμαστε όλοι καλά και παίζουμε έχουμε τις πιθανότητές μας. Ας πάμε στην κλήρωση να δούμε. Έχουμε καλούς παίκτες αλλά έχουμε ανάγκη να παίξουν. Πρέπει να είμαστε ένα καλό γκρούπ. Να είμαστε όσο πιο καλά προετοιμασμένοι και σε καλή κατάσταση γιατί θα παίζουμε με πιο δυνατές ομάδες.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα