Εθνική Ελλάδας: Δεν έκανε δοκιμές ο Πογιέτ, υποψήφιος για βασικοί Φούντας, Μπουχαλάκης και Μάνταλος (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Εθνική Ελλάδας: Δεν έκανε δοκιμές ο Πογιέτ, υποψήφιος για βασικοί Φούντας, Μπουχαλάκης και Μάνταλος (vid)

bet365

Ο Γκουστάβο Πογιέτ δεν έκανε την παραμικρή δοκιμή για την 11άδα της Εθνικής μας ομάδας απέναντι στη Βόρεια Ιρλανδία το βράδυ της Τρίτης.

Ο Γκουστάβο Πογιέτ επέλεξε να μην κάνει καμία δοκιμή για την Εθνική μας ομάδα πριν το ματς με τη Βόρεια Ιρλανδία. Η τελευταία προπόνηση της Ελλάδας έγινε στο γήπεδο της Ριζούπολης, εκεί όπου αύριο (Τρίτη, 27/9) θα αντιμετωπίσει τους Βορειοϊρλανδούς στο τελευταίο ματς των ομίλων του Nations League (21.45 από NOVA και ALPHA).

Θυμίζουμε πως στο Κύπρος - Ελλάδα η 11άδα είχε ως εξής: Γκολκίπερ ο Βλαχοδήμος και άμυνα με Τσιμίκα, Χατζηδιάκο, Μαυροπάνο και Μπάλντοκ. Στο κέντρο Σιώπης με Κουρμπέλη και τριάδα πίσω από τον φορ Δουβίκα με Μπακασέτα, Πέλκα και Μασούρα.

Συγκριτικά με αυτήν την 11άδα ο Μπακασέτας λογικά θα προστατευθεί και είναι πιθανό να αντικατασταθεί ο Δουβίκας. Υποψήφιοι για την ενδεκάδα είναι ο Φούντας και ο Μάνταλος. Ο πρώτος στη θέση του φορ ή στη θέση του Μπακασέτα και ο δεύτερος στη θέση του Πέλκα ή στου Μπακασέτα.

Ο Σιώπης είναι τιμωρημένος και θα μείνει εκτός, άρα στον άξονα θα αγωνιστούν Μπουχαλάκης και Κουρμπέλης ενώ θέση διεκδικεί και ο Αλεξανδρόπουλος.

Συνεπώς, αν δεν αλλάξει το 4-2-3-1 είναι πιθανό να δούμε με τη Βόρεια Ιρλανδία 11άδα με Βλαχοδήμο, άμυνα με Τσιμίκα, Χατζηδιάκο, Μαυροπάνο και Μπάλντοκ, κέντρο με Κουρμπέλη και Μπουχαλάκη (ή Αλεξανδρόπουλο), ενώ μεσοεπιθετικά εκτός από τον «σίγουρο» Μασούρα, τις άλλες τρεις θέσεις διεκδικούν οι Πέλκας, Μάνταλος, Φούντας και Δουβίκας.


@Photo credits: INTIME
 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα