Tα G/G στο Nations League είναι η καλύτερη επιλογή για τη Kingbet

Newsroom
Tα G/G στο Nations League είναι η καλύτερη επιλογή για τη Kingbet

bet365

Τελικά, η διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου εν μέσω χειμώνα μας έχει κάνει αρκετό κακό.

Εκτός του ότι αποτελεί ερωτηματικό πώς θα βλέπουμε τα ματς κλεισμένοι στα σπίτια μας και σφιχταγκαλιασμένοι ελέω ψύχους (και όχι σε κάποια παραλία σφιχταγκαλιασμένοι με ένα ψυγειάκι γεμάτο μπίρες), μας συνήθισε στα συνεχόμενα ματς και τώρα έχουμε πάθει στερητικό σύνδρομο.

Εξάλλου, δεν θυμόμαστε άλλοτε back to back ευρωπαϊκά παιχνίδια. Μας άρεσε όμως που οι δύο τελευταίες Πέμπτες μας ήταν γεμάτες από Europa και Conference League. Άντε τώρα να προσαρμοστείς ξανά στο λατρεμένο Nations League. Πάλι καλά που είναι σύντομο αυτό το «παράθυρο» και δεν θα διαρκέσει αρκετά το... διάλειμμα των διασυλλογικών διοργανώσεων.

Μετά από δύο παραγράφους γκρίνιας πάντως, ήρθε η στιγμή να ασχοληθούμε στοιχηματικά με το σημερινό πρόγραμμα. Αναμφίβολα, οι σημαντικότερες αναμετρήσεις, τόσο από πλευράς ονομάτων όσο και λόγω βαθμολογικού ενδιαφέροντος, λαμβάνουν χώρα στην πρώτη κατηγορία. Εκεί δηλαδή όπου η παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2018 θυμίζει την ομάδα που... θαυμάσαμε στα Μουντιάλ του 2002 και του 2010.

Βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου και κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία. Έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια, ενώ ενδεικτικό της κατάστασης είναι το γεγονός ότι έχει δεχθεί πρώτη γκολ σε αυτά. Παράλληλα, το κλίμα δεν είναι το καλύτερο δυνατό καθώς υπάρχουν σημαντικές απουσίες για τον Ντεσάμπ, την ώρα που η κόντρα του Κιλιάν Μπαπέ με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία έχει φθάσει στα άκρα εξαιτίας των «διαφυγόντων κερδών» του σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Απέναντι στους «τρικολόρ» θα παραταχθούν απόψε οι Αυστριακοί, οι οποίοι δεν κατάφεραν να δώσουν συνέχεια στην τριάρα επί της Κροατίας. Γνώρισαν δύο ήττες από τους Δανούς και έμειναν στο Χ με τους Γάλλους, με αποτέλεσμα σήμερα να κρίνεται σε μεγάλο βαθμό η παραμονή στην πρώτη κατηγορία. Είναι σαφές πως οι παίκτες του Ντεσάμπ είναι το φαβορί λόγω ποιότητας ρόστερ, αλλά πώς να τους εμπιστευθείς; Δεν ξέρουμε αν οι ποδοσφαιριστές του Ραλφ Ράνγκνινγκ μπορούν να κάνουν την έκπληξη, αλλά σίγουρα μπορούν να συνδράμουν στην επιβεβαίωση του G/G που φθάνει στον διπλασιασμό στο Γαλλία – Αυστρία.

Αφήνουμε τον πρώτο όμιλο και μεταφερόμαστε στον τέταρτο για την αναμέτρηση Βέλγιο - Ουαλία. Οι «κόκκινοι διάβολοι» προσπαθούν να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρώτης θέσης με το εντός έδρας 1-4 από την πρωτοπόρο Ολλανδία τον Ιούνιο να τους... πληγώνει ακόμα. Από εκεί και πέρα βέβαια, έχουν κατορθώσει να κρατήσουν τη διαφορά από τους άσπονδους γείτονές τους στους τρεις βαθμούς. Θέλουν λοιπόν μόνο τη νίκη απόψε για να τα παίξουν όλα για όλα το βράδυ της Κυριακής στο Άμστερνταμ (σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Ολλανδία, θα πρέπει να καλύψουν και το χάντικαπ των τριών τερμάτων το οποίο προέκυψε από το 1-4 του πρώτου γύρου στις Βρυξέλλες).

Οι Ουαλοί από την πλευρά τους δεν τα πάνε καθόλου καλά, αν και έχουν χάσει τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια τους στο όριο. Αρχικά, ηττήθηκαν από την Πολωνία με 2-1 με ανατροπή (δεχόμενοι το δεύτερο γκολ στο 85’). Στη συνέχεια, οι Ολλανδοί τους πλήγωσαν δις, καθώς πήραν το διπλό στο Κάρντιφ σκοράροντας στο 94’ και τη νίκη στο Ρότερνταμ βρίσκοντας δίχτυα στο 93’. Αυτό μάλιστα που προκαλεί εντύπωση είναι πως και στους δύο αυτούς αγώνες, η Ουαλία είχε καταφέρει να ισοφαρίσει ένα λεπτό νωρίτερα.

Οι ελπίδες της πάντως για εξασφάλιση της παραμονής είναι περιορισμένες, αν και την τελευταία αγωνιστική θα δώσει τον «τελικό» της απέναντι στην Πολωνία, αν βέβαια η ομάδα του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν έχει πάρει αποτέλεσμα από τους Ολλανδούς νωρίτερα. Όσον αφορά το αποψινό ματς, οι Βέλγοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη και αναμένεται να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά. Μοιάζει δύσκολο όμως να κρατήσουν το μηδέν κόντρα σε μια ομάδα που βρίσκει συχνά δίχτυα. Επιλογή μας λοιπόν ο συνδυασμός 1+G/G στο εξαιρετικό 3.50.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα