Κύπρος: Παρελθόν ο Κωστένογλου, φαβορί για τη διαδοχή ο Κετσπάγια

Κύπρος: Παρελθόν ο Κωστένογλου, φαβορί για τη διαδοχή ο Κετσπάγια

Κύπρος: Παρελθόν ο Κωστένογλου, φαβορί για τη διαδοχή ο Κετσπάγια

bet365

Η Ομοσπονδία της Κύπρου ανακοίνωσε την κοινή συναινέση λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Κωστένογλου. Φαβορί για τη διαδοχή ο Τιμούρ Κετσπάγια. Προ των πυλών ο Δημήτρης Παπαδόπουλος σε ρόλο τεχνικού διευθυντή.

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία της κυπριακής Ομοσπονδίας με τον Νίκο Κωστένογλου, καθώς οι δυο πλευρές έβγαλαν «διαζύγιο», κοινή συναινέση. O 51χρονος τεχνικός ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των Κύπριων τον Φεβρουάριο του 2021, κοούτσαρε σε 18 παιχνίδια με απολογισμό δυο νίκες, πέντε ισοπαλίες και έντεκα ισοπαλίες, ενώ ο συντελεστής τερμάτων ήταν 8-33. Θυμίζουμε πως η Κύπρος είναι στον ίδιο όμιλο με την Εθνική Ελλάδος στο Nations League και στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές μέτρησε δυο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, μία εκ των οποίων στον Βόλο με 3-0 από την ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Μεγαλόνησο το μεγάλο φαβορί για την ανικατάσταση του Έλληνα προπονητή, είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος κυκλοφορεί στην αγορά ως ελεύθερος μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Ανόρθωση. Ο Γεωργιανός τεχνικός και ο Κωστένογλου ήταν συμπαίκτες στην ΑΕΚ την τριετία 1994-97.

Εκτός από την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Κύπρου αναμένεται και άλλη αλλαγή από την πλευρά της ΚΟΠ, καθώς ο παλαίμαχος Έλληνας διεθνής επιθετικός, Δημήτρης Παπαδόπουλος είναι κοντά σε συμφωνία για να αναλάβει ρόλο τεχνικού διευθυντή.

Η ανακοίνωση της ΚΟΠ:

«Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ανακοινώνει την κοινή συναίνεση λύση της συνεργασίας της με τον Ομοσπονδιακό προπονητή Νίκο Κωστένογλου.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς τον κ. Κωστένογλου για τον επαγγελματισμό και το ήθος που επέδειξε καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στην Εθνική μας ομάδα, από το Φεβρουάριο του 2021 μέχρι και σήμερα.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα