Μπάλντοκ στα αγγλικά ΜΜΕ για την Εθνική Ελλάδας: «Είμαι μόλις μία εβδομάδα μακριά από όλες τις τελικές ενέργειες»

Μπάλντοκ στα αγγλικά ΜΜΕ για την Εθνική Ελλάδας: «Είμαι μόλις μία εβδομάδα μακριά από όλες τις τελικές ενέργειες»

bet365

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ μίλησε στη Sun Sport για το πως κυλά η διαδικασία της απόκτησης ελληνικού διαβατηρίου για να παίξει στην Ελλάδα.

Όπως έχετε ήδη διαβάσει στο Gazzetta o 29χρονος, γεννημένος στην περιοχή του Μπάκιγχαμ, στις 9 Μαρτίου 1993, με γιαγιά Ελληνίδα, βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο για να αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα και να καταστεί εφικτή η κλήση του στη «γαλανόλευκη». Η σχετική επιβεβαίωση έρχεται από τα λόγια του ίδιου του Τζορτζ Μπάλντοκ στη Sun Sport.

Ο ίδιος ο Μπάλντοκ, παίκτης της Σέφιλντ και στόχος του Ολυμπιακού, επισήμανε: «Η μεγάλη καθυστέρηση είχε να κάνει με την πανδημία και το Brexit. Όλα αυτά καθυστέρησαν τις διαδικασίες.

Είμαι μία εβδομάδα πριν από το να γίνουν όλες οι τελικές ενέργειες (για το διαβατήριό του) και όλα κινούνται πια στη σωστή κατεύθυνση. Μόλις μία εβδομάδα μακριά από τις τελικές κινήσεις. Εάν ήμουν μισός Έλληνας θα είχε ήδη... τρέξει πιο γρήγορα η διαδικασία. Όμως η γιαγιά μου δεν είναι πια μαζί μας και ψάχνουμε παντού χαρτιά. Πρέπει να δώσουμε τις σωστές πληροφορίες στις ελληνικές Αρχές αλλά πλέον η τελική ευθεία είναι κοντά. Βλέπουμε τη γραμμή του τερματισμού. Ελπίζω να παίζω και αρκετά καλά για να μπω στην ομάδα (εννοεί την Εθνική που έχει νέο προπονητή τον Πογιέτ)». Ο Μπάλντοκ είχε κάνει και παλαιότερα δηλώσεις σχετικά με την Εθνική Ελλάδας.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα