Πολωνικά ΜΜΕ: «Ο Ρούναϊτς απάντησε αρνητικά στην πρόταση να αναλάβει την Ελλάδα»

Πολωνικά ΜΜΕ: «Ο Ρούναϊτς απάντησε αρνητικά στην πρόταση να αναλάβει την Ελλάδα»

Δημήτρης Τομαράς
Πολωνικά ΜΜΕ: «Ο Ρούναϊτς απάντησε αρνητικά στην πρόταση να αναλάβει την Ελλάδα»

bet365

Τα πολωνικά ρεπορτάζ μεταδίδουν για τον έμπειρο τεχνικό πως έδωσε αρνητική απάντηση στην ΕΠΟ για την Εθνική Ελλάδας.

Σύμφωνα με Media από την Πολωνία όπως το portal Gol24.pl ο Ρούναϊτς έδωσε αρνητική απάντηση στην ΕΠΟ για να αναλάβει την Εθνική Ελλάδας και προτίμησε να συνεχίσει στην Πόγκον και την Πολωνία.

Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό ο 50χρονος Κόστα Ρούναϊτς που έχει συμβόλαιο με την Πόγκον είχε δεχθεί κρούση από τους ανθρώπους της ΕΠΟ για να αναλάβει την Εθνική. Ο Ρούναιτς γεννημένος στη Βιέννη και με γερμανική υπηκοότητα και κροατικές καταβολές αρέσκεται στο 4-1-4-1.

Ο Ρούναϊτς έχει δουλέψει εκτός από τη Πόγκον σε Μόναχο 1860, Καϊζερσλαουτερν, Ντούισμπουργκ, Ντάρμσταντ και Άαλεν. Για τον Ρούναϊτς είχε μάλιστα επιβεβαιωθεί πως είναι μες στη λίστα των εκλεκτών για τον πάγκο της Εθνικής. Παράλληλα όμως υπήρχε η πληροφορία πως οι άνθρωποι της Εθνικής μας έκαναν κρούση και στον Σερβοπολωνό τεχνικό και λάτρη του 4-2-3-1 Αλεξάνταρ Βούκοβιτς, που έχει συμβόλαιο σε ισχύ με τη Λέγκια και έχει εργαστεί προπονητικά στην Πολωνία. Για τον Βούκοβιτς δεν υπήρξε σχετική επιβεβαίωση αλλά η πληροφορία πως και εκείνος δεν απάντησε θετικά.

Τι νεότερο προκύπτει επί του ρεπορτάζ; Αυτή τη στιγμή η ΕΠΟ μιλάει με 4 και πλέον διαφορετικούς προπονητές και Δευτέρα και μετά θα υπάρξουν νεότερα με στόχο έως τις αρχές Φλεβάρη να έχει κλείσει ο νέος τεχνικός της Εθνικής μας ομάδας.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα