Με βάθος στον πάγκο η Γαλατά

Book-nomikarios Book-nomikarios
Με βάθος στον πάγκο η Γαλατά

bet365

Στη μεγάλη μάχη για τον τίτλο στην ενδιαφέρουσα τουρκική λίγκα μπαίνει ο Βook-nomikarios που μας αναλύει τους λόγους που περιμένει η Γαλατά να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.
ΑΝΚΑΡΑΓΚΟΥΤΖΟΥ - ΓΑΛΑΤΑ ΣΑΡΑΪ

100 προπονητές αλλάζει η Ανκαραγκιουτζού και προκοπή δεν βλέπει. Ξεκίνησε με τον Çapa (πλέον στην Κασίμπασα), συνέχισε με αυτόματο πιλότο, μετά με τον Erkmen και πλέον με τον πολύπειρο Karaman. Ο τελευταίος πήρε 2 ισοπαλίες στα 2 πρώτα του ματς, αλλά ακολούθησε 4άρα απ' την Χατάισπορ. Το θέμα είναι μετράνε οι γηπεδούχοι 6 σερί ματς χωρίς νίκη και ότι οι κόκκινες κάρτες, τα πέναλτι και τα αυτογκόλ της έχουν γίνει συνήθεια ! Τεράστια απώλεια ο Γκανέζος στράικερ Paintsil (21/7), ξανά έξω ο χαφ Çankaya (20/2), ενώ είναι 50-50 ο νιόφερτος στράικερ Badji (4/1) και ο Πορτογάλος μπακ Tiago Pinto (17/0).

Η Γαλατά Σαράι του Φατίχ Τερίμ γράφει ιστορία με τις 8 σερί νίκες της, ενώ ο πολύπειρος κόουτς είναι πανευτυχής καθώς είδε τον αειθαλή φορ Φαλκάο να επιστρέφει ως ολιγόλεπτη αλλαγή με την Ερζουρούμσπορ αντί του Mostafa Mohamed που σπάει τα κοντέρ με 5 γκολ σε 5 ματς και ουδείς θυμάται ήδη τον Ντιαγνέ ! Με δεδομένο ότι ως ΑΛΛΑΓΕΣ με την Ερζουρούμσπορ έπαιξαν οι Μπάμπελ, Φαλκάο, Μπελχαντά και Ανταλιάλι, ουδείς έχει θέμα ακόμα και αν κάνει ροτέσιον ο Τερίμ. Γύρισε και ο Αλγερινός παιχταράς Feghouli όμως όντας ανέτοιμος έμεινε στον πάγκο, όπως συνέβη ξανά με τον Ολλανδό Donk, αλλά και τον Νορβηγό Linnes που λογικά πήρε ανάσες επειδή το ματς ήταν βατό και θα επιστρέψει στην 11άδα. Διαθέσιμος και ο φορ Çağlayan, αλλά δεν μοιάζει να υπάρχει θέση πλέον για αυτόν. Απόντες οι αμυντικοί Saracchi (17/0), Ομάρ (10/0) και Taşdemir (9/0).

Δεκτό ότι η Ανκαραγκιουτζού με νέο προπονητή κάπως έδειξε να στρώνει, αλλά η διαφορά ποιότητας είναι τεράστια, όπως και βάθους στον πάγκο. Αφενός η Γαλατά μπορεί ν' αλλάξει 3-4 παίχτες και να μην έχει θέμα, αφετέρου έχει 5 παγκίτες-φωτιά αν το ματς στραβώνει για να το ισιώσει. Συν τις άλλοις, χωρίς τον Πέιντσιλ, αν δεν παίξει και ο Μπάτζι, τότε ξεμένει από παίχτη-αντεπιθέσεων η ομάδα των γηπεδούχων για να απειλήσει στην κόντρα.

ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ : ΑΝΚΑΡΑΓΚΟΥΤΖΟΥ - ΓΑΛΑΤΑ ΣΑΡΑΪ -> 2 (1.47)

ΥΓ. Όλες οι επιλογές του Book-nomikarios είναι διαθέσιμες σε μορφή συγκεκριμένων στοιχηματικών προτάσεων (ταμειακώς) στο www.bwm.gr !

ΕΓΓΡΑΦΕΣ 2021

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το 2021 στo Βet With Me (www.bwm.gr) ! Υπάρχουν τα tips (Book-nomikarios), 1.000 ισοπαλίες (Soccer X Programme) και 1.000 Live Bets (Soccer X Programme), τα οποία θα έρχονται KAI στο messenger σας, ώστε να μην είναι απαραίτητο να εισέρχεστε διαρκώς στην ιστοσελίδα. Οι συνδρομές είναι αποκλειστικάεως 31/12/21, όπως πάντα συμβαίνει στην ιστοσελίδα μας, η οποία πριν μερικούς μήνες μπήκε στο 21ο έτος ζωής. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε email στο [email protected] ή στο [email protected] !

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).