Μπακασέτας - Αλάνιασπορ: Χαμένο πέναλτι στο 90+5’ και πρώτη ήττα, αλλά σταθερά κορυφή (vid)

Gazzetta team
Μπακασέτας - Αλάνιασπορ: Χαμένο πέναλτι στο 90+5’ και πρώτη ήττα, αλλά σταθερά κορυφή (vid)

bet365

Ο Τάσος Μπακασέτας μείωσε με πέναλτι στο 83’, δεν μπόρεσε, όμως, να το επαναλάβει στην τελευταία φάση του αγώνα κι έτσι η «ελληνική» Αλάνιασπορ γνώρισε την πρώτη ήττα της μετά από 10 αγωνιστικές, αλλά παραμένει στην κορυφή.

Το εντυπωσιακό αήττητο σερί της Αλάνιασπορ στο φετινό πρωτάθλημα έλαβε οριστικά τέλος στις 9 αγωνιστικές. Η Γκεντσλερμπιρλιγκί έγινε η πρώτη ομάδα που επικρατεί στην τρέχουσα σεζόν της «ελληνικής» Αλάνιασπορ (2-1) των βασικών Γιώργου Τζαβέλλα και Μανώλη Σιώπη (αντικαταστάθηκε στο 63’), η οποία είχε την ευκαιρία να αποδράσει με τον βαθμό στο φινάλε, αλλά ο Τάσος Μπακασέτας χρίστηκε «μοιραίος».

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είχε μειώσει το σκορ για την ομάδα του coach Ατάν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 83’, μετά το 2-0 των γηπεδούχων με Οζντεμίρ και Καντέιας, βρέθηκε ξανά να εκτελεί από την άσπρη βούλα στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, αλλά τη δεύτερη φορά νικήθηκε από τον Νόρντφελντ και δεν μπόρεσε να αποτρέψει το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα.

Ωστόσο, η «ζημιά» είναι ελάχιστη, αφού η Αλάνια εξακολουθεί να είναι πρώτη χάρη στο τρομερό της ξεκίνημα, με 23 βαθμούς και στο +3 από Γαλατασαράι και Φενέρμπαχτσε.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα