Ο Σιώπης ανακοίνωσε πως είναι θετικός στον κορονοϊό (pic)

Ο Σιώπης ανακοίνωσε πως είναι θετικός στον κορονοϊό (pic)

Gazzetta team
Ο Σιώπης ανακοίνωσε πως είναι θετικός στον κορονοϊό (pic)

bet365

Θετικός στον κορονοϊό είναι ο Μανώλης Σιώπης, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω του προσωπικού προφίλ στο Instagram.

Ο 26χρονος μέσος της Αλάνιασπορ, δήλωσε ότι προσβλήθηκε από τον Covid-19 και είναι ασυμπτωματικός. Μεταξύ άλλων στο μήνυμα που έστειλε μέσω του Instagram, τόνισε πως θα απομονωθεί στο σπίτι του, ώστε να μη θέσει τον εαυτό του ή κάποιον άλλον σε κίνδυνο.

Αναλυτικά το μήνυμα του:

: «Θεωρώ υποχρέωση μου να ενημερώσω όλους τους ανθρώπους που έχουν συναντηθεί μαζί μου, ότι ενόψει της έναρξης της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, υποβλήθηκα σε τεστ για τον κορονοϊό και βρέθηκα θετικός. Είμαι ασυμπτωματικός και απομονωμένος στο σπίτι μου. Εισήλθα στη χώρα την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020 με αρνητικό τεστ κορονοϊού, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας καθώς πριν επισκεφτώ την οικογένεια μου και την εγκυμονούσα σύζυγο μου που διαμένει στην Ελλάδα, ήθελα να σιγουρευτώ ότι είμαι υγιής και δεν είμαι φορέας του κορονοϊού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα