Ο Αρντά Τουράν γύρισε στο σπίτι του, την Γαλατάσαραϊ (pic)

Ο Αρντά Τουράν γύρισε στο σπίτι του, την Γαλατάσαραϊ (pic)

Gazzetta team
Ο Αρντά Τουράν γύρισε στο σπίτι του, την Γαλατάσαραϊ (pic)

bet365

Η Γαλατάσαραϊ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αρντά Τουράν, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε, εννέα χρόνια μετά.

Ήταν η ομάδα που τον ανέδειξε και αυτή που του ανοίγει ξανά την αγκαλιά της, σε μια δύσκολη περίοδο της καριέρας του, όπου ο Αρντά Τουράν ψάχνει να βρει τον (χαμένο προ πολλού) καλό εαυτό του.

Εννέα χρόνια μετά την αποχώρησή του από την Γαλατάσαραϊ, ο 33χρονος Τούρκος εξτρέμ επιστρέφει στην «Τσιμ Μπομ», η οποία το 2011 τον παραχώρησε στην Ατλέτικο Μαδρίτης αντί 13 εκατομμυρίων ευρώ.

Στους Ροχιμπλάνκος τα πήγε εξαιρετικά, αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να δικαιολογήσει τα 34 εκατομμύρια ευρώ που έδωσε το καλοκαίρι του 2015 η Μπαρτσελόνα για να τον αποκτήσει. Μετά τους Μπλαουγκράνα πήρε την κάτω βόλτα και, στην διάρκεια του δανεισμού του στην Μπασακσεχίρ, απασχόλησε τα ΜΜΕ περισσότερο για τα εξωγηπεδικά κατορθώματά του, παρά για την απόδοσή του.

«Θα δείξω σε όλους ποιος είναι ο Αρντά, ο γιος της Γαλατάσαραϊ» είπε στην παρουσίασή του ο Αρντά, ο οποίος στον λογαριασμό του στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία του με λασπωμένη εμφάνιση της Γαλατά και την φράση «και μια ημέρα όλοι γυρίζουν σπίτι».

Ve bir gün herkes yuvasına döner.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Arda Turan (@ardaturan) στις

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα