Ο Κάριους «καρφώνει» Μπεσίκτας στη FIFA για οφειλές και ζητάει τερματισμό δανεισμού

Gazzetta team
Ο Κάριους «καρφώνει» Μπεσίκτας στη FIFA για οφειλές και ζητάει τερματισμό δανεισμού

bet365

Απεγνωσμένα ψάχνει να αποχωρήσει από την Μπεσίκτας ο Λόρις Κάριους, ο οποίος προσέφυγε στη FIFA για οφειλές του κλαμπ και ζητάει τη διακοπή του δανεισμού και την επιστροφή στη Λίβερπουλ.

Οι ημέρες του Λόρις Κάριους στην Τουρκία πέρα από μετρημένες, κυλούν με χίλια μύρια προβλήματα. Δεν φτάνει η αρνητική διάθεση των ιθυνόντων της Μπεσίκτας να τον αποκτήσουν στο τέλος της σεζόν, δεν φτάνουν οι γκάφες που σημείωσε (και) αυτή την περίοδο, δεν φτάνει η καραντίνα, ήρθαν και οι συγκρούσεις με τον σύλλογο να φτάσουν στο αποκορύφωμα την αποτυχημένη θητεία του.

Ο Γερμανός κίπερ κατηγορεί, πλέον, τη διοίκηση για οφειλές προς το πρόσωπό του τους τελευταίους τέσσερις μήνες και έφτασε μέχρι και τη FIFA, ζητώντας την διακοπή του δανεισμού του. Από την πλευρά τους, οι Τούρκοι δηλώνουν πως ο Κάριους προσπαθεί εδώ και καιρό να αποχωρήσει από την ομάδα και πως ουσιαστικά ζητάει χρήματα για τους μήνες που δεν έχει αγωνιστεί, αντικρούοντας πλήρως τους ισχυρισμούς του.

Σημειώνεται ότι έτσι κι αλλιώς θα αποτελέσει παρελθόν με το τέλος της σεζόν από τον τουρκικό σύλλογο και θα κατευθυνθεί πίσω στη Λίβερπουλ, στην οποία ανήκει ακόμα, αλλά δίχως προοπτική παραμονής σε ενεργό ρόλο.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα