Η Ξάνθη δείχνει «χαρακτήρα» (vids)

Gazzetta team
Η Ξάνθη δείχνει «χαρακτήρα» (vids)

bet365

Για 3η φορά στα 6 τελευταία της ματς, play off και πρώτο «μπαράζ», πήρε τη νίκη χάρις σε γκολ από το 70’ και μετά
Το πρώτο βήμα για την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία έκανε χθες (26/5) η Ξάνθη, καθώς το 2-1 που επικράτησε του Παναιτωλικού της δίνει το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς του Αγρινίου (30/5). Η ομάδα, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 6’, έφερε «τούμπα» το ματς στο δεύτερο ημίχρονο και πλέον είναι το «αφεντικό» του ζευγαριού, αφού της αρκεί να μην χάσει στον αγώνα της Κυριακής.
Αν κάτι πιστοποίησε στον πρώτο «τελικό» με τους «κυανοκίτρινους» είναι πως διαθέτει χαρακτήρα, αφού στα 3 από τα 6 τελευταία της παιχνίδια, μαζί με τα play off που προηγήθηκαν, πήρε το πολυπόθητο αποτέλεσμα όσο πλησιάζαμε στο φινάλε τους.
Στη Ρόδο και προερχόμενη από την εντός ισοπαλία (1-1) κόντρα στα Χανιά, κέρδισε 1-0 χάρις σε τέρμα του Καπνίδη στο 79΄, με τον Λεβαδειακό μέχρι το 75’ ήταν εκτός δυάδας αλλά σε εκείνο το χρονικό σημείο σκόραρε ο Εμπερτ και της χάρισε τη μεγάλη νίκη, ενώ με αντίπαλο τον Παναιτωλικό ήταν ο Μικελτάντζε στο 71’ που ολοκλήρωσε για λογαριασμό της μία τεράστια ανατροπή.
Πλέον έχει μπροστά της 90 λεπτά για να κλειδώσει την επιστροφή της στα «σαλόνια», αφού στην αναμέτρηση που ακολουθεί της αρκεί να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της, ώστε να βρεθεί εκείνη στη Super League 1 της επόμενης σεζόν. Ενδεχόμενες/αναμενόμενες/πιθανές επιστροφές των Τάτου, Παπάζογλου θα της προσφέρουν λύσεις – αμφότεροι βασικοί – και βρίσκεται σε θέση ισχύος.
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα