Ιωνικός: Απάντησε με video στις καταγγελίες του Εργοτέλη

Gazzetta team
Ιωνικός: Απάντησε με video στις καταγγελίες του Εργοτέλη

bet365

Ο Εργοτέλης προχώρησε σε καταγγελίες κατά του Ιωνικού για όσα έγιναν στη Νίκαια, ο Αυγενάκης ζήτησε ενημέρωση για όσα φέρεται να συνέβησαν και οι πρωταθλητές της Super League 2 απάντησαν με video από την άφιξη των Κρητικών στο γήπεδο.

Το μεσημέρι της Τετάρτης (19/5) ο Ιωνικός νίκησε 2-1 τον Εργοτέλη και εξασφάλισε την απευθείας άνοδο στη Super League Interwetten. Λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Εργοτέλη, Γιώργος Στειακάκης, ξέσπασε με ανάρτηση στο facebook για όσα συνέβησαν στο γήπεδο. Έκανε λόγο για μπράβους και προπηλακισμούς των διαιτητών, αλλά και για τον αστυνομικό διευθυντή που «ακολουθούσε τους τραμπούκους».

Την Πέμπτη (20/5) ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Εργοτέλης, Γιώργος Τουτζάρης, παραιτήθηκε από το Δ.Σ. της Λίγκας για όσα «νοσηρά διημείφθησαν στο γήπεδο της αντίπαλης ομάδας». Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, μάλιστα, ζήτησε ενημέρωση για τα όσα καταγγέλλονται ότι έγιναν στη Νίκαια.

Ο Ιωνικός αντέδρασε το μεσημέρι της Πέμπτης (20/5) και απάντησε στον Εργοτέλη με video από την άφιξή του στο γήπεδο. Όπως ανέφερε η ομάδα της Νίκαιας: «Δεν πρόκειται να μπούμε σε διαδικασία αντιπαράθεσης με την ΠΑΕ Εργοτέλης, την οποία εκτιμούμε ιδιαίτερα για το ήθος και την φιλοσοφία της, εξαιτίας κάποιων μεμονωμένων προσώπων και μεμονωμένων δηλώσεων, που με την στοχευμένη και προμελετημένη δημοσίευση σε συγκεκριμένα Μέσα, που όλοι πλέον έχουμε καταλάβει τι συμφέροντα εξυπηρετούν, επιχειρούν να εκθέσουν την ΠΑΕ Ιωνικός. Εμείς, θα απαντήσουμε με βιντεοληπτικό υλικό, ξεκινώντας από την άφιξη της αντίπαλης ομάδας στο γήπεδο της Νεάπολης, κατά την οποία τηρήθηκαν κατά γράμμα όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ιωνικός: Χειρουργείο για Πογκοσιάν, καθώς χτύπησε ενώ πανηγύριζε την άνοδο!

Ιωνικός-Εργοτέλης 2-1: Ο Αυγενάκης ζήτησε ενημέρωση για τα όσα καταγγέλλονται ότι έγιναν στη Νίκαια

Ο πρόεδρος του Ιωνικού Γιάννης Τσιριγώτης για την άνοδο: «Το όραμα πραγματικότητα»»

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα