Τρίκαλα – Απόλλων Λάρισας 3-1: Άνετα το Θεσσαλικό ντέρμπι οι «σακαφλιάδες»

Gazzetta team
Τρίκαλα – Απόλλων Λάρισας 3-1: Άνετα το Θεσσαλικό ντέρμπι οι «σακαφλιάδες»

bet365

Με νίκη και μάλιστα άνετη (3-1), επί του Απόλλωνα Λάρισας στο ντέρμπι της Θεσσαλίας, ολοκλήρωσαν τα Τρίκαλα την φετινή αγωνιστική χρονιά στην τελευταία αγωνιστική των playout της Super League 2.

Το πιο αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής των playout διεξήχθη στα Τρίκαλα με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον Απόλλωνα Λάρισας. Οι «σακαφλιάδες» ήταν αυτοί που επικράτησαν στο ντέρμπι της Θεσσαλίας και μάλισυτα με το άνετο 3-1. Έτσι ολοκλήρωσαν την χρονιά στην 8η θέση έχοντας 29 βαθμούς, όσους και οι «κυανόλευκοι» που μετά την ήττα τους όμως έπεσαν στην 9η θέση. Διαβάστε εδώ την τελική βαθμολογία τωβν playout.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν με τον Σταματή στο 40', ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Τασιούλης με σουτ έκανε το 1-1. Πριν τελείωσει το ημίχρονο τα Τρίκαλα κατάφεραν να π΄παρουν εκ νέου το προβάδισμα με πέναλτι του Ριζογιάννη, με το 2-1 να είναι το σκορ ημιχρόνου. Στο 2ο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και αφού αρχικά είχαν δοκάρι με τον Πέλκα στο 53', κατάφεραν να κάνουν το 3-1 με τον Ευθυμίου στο 79'.

Τρίκαλα (Καλογιάννης): Περλιέσι, Νιάρος, Τάχατος (46′ Ελευθεριάδης), Σουλιώτης (88′ Ντιαλόσι), Ριζογιάννης, Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Σταματής (73′ Ζησόπουλος), Πέλκας (56′ Σιλβάνο), Πιαστόπουλος, Ευθυμίου (88′ Κλεμέντε).

Απόλλων Λάρισας (Φραντζέσκος): Αστράς, Γεωργακόπουλος, Καλούσης (38′ λ.τ Ενγκού), Καμπέρης, Σκούπρα, Μπαλογιάννης (73′ Ντα Κάμπο), Μπάλλας (46′ Λίταινας), Λουκάς, Χατζής, Παυλής, Τασιούλης (76′ Αθανασιάδης).

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα