Η τελική βαθμολογία των play out της Super League 2: Υποβιβάστηκε (και) η ΑΕ Καραϊσκάκης

Gazzetta team
Η τελική βαθμολογία των play out της Super League 2: Υποβιβάστηκε (και) η ΑΕ Καραϊσκάκης

bet365

Η ομάδα της Αρτας είναι εκείνη που υποβιβάστηκε και ακολούθησε τον ΟΦ Ιεράπετρας στον υποβιβασμό. «Σφράγισαν» την παραμονή τους Τρίκαλα και Δόξα Δράμας
Ολοκληρώθηκαν σήμερα (18/5) τα play out της Super League 2 και η ΑΕ Καραϊσκάκης είναι η ομάδα που ακολούθησε τον ΟΦ Ιεράπετρας στην παρακάτω κατηγορία, επίσημα τη Football League αλλά παραμένει ανοικτό ποια θα είναι ελέω αναδιάρθρωσης.
Η ομάδα της Αρτας έχασε 3-0 από τους Κρητικούς σε ένα ματς που ήθελε μόνο τη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες της, όμως λόγω και των άλλων αποτελεσμάτων ακόμη και αν κέρδιζε δεν θα απέφευγε το μοιραίο.
Και αυτό γιατί η Δόξα Δράμας επικράτησε στην Πάτρα της Παναχαϊκής με 2-1 και τα Τρίκαλα του Απόλλωνα Λάρισας με 3-1, έτσι οι «μαυραετοί» και οι «Σακαφλιάδες» βρέθηκαν στο «+4» και το «+5» αντίστοιχα από τους Αρτινούς.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Παναχαϊκή - Δόξα Δράμας 1-2
Τρίκαλα - Απόλλων Λάρισας 3-1
ΑΕ Καραϊσκάκης - ΟΦ Ιεράπετρας 0-3
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PLAY OUT
7. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 37
8. ΤΡΙΚΑΛΑ 29
9. ΑΠΟΛΛΩΝ Λ. 29
10. ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ 28
--------------------------------
11. ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ 24
12. ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ 20

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα