Καραϊσκάκης - ΟΦΙ 0-3: «Έπεσαν» χέρι - χέρι από τη Super League 2

Gazzetta team
Καραϊσκάκης - ΟΦΙ 0-3: «Έπεσαν» χέρι - χέρι από τη Super League 2

bet365

Ο Καραϊσκάκης ήθελε νίκη για να ελπίζει σε παραμονή και τελικά η αδιάφορη Ιεράπετρα τον συνέτριψε με 3-0 στην Άρτα. Αυτές οι δύο ομάδες είναι που υποβιβάστηκαν από την εφετινή Super League 2.

Η Ιεράπετρα είχε υποβιβαστεί εδώ και καιρό. Για την 5η και τελευταία αγωνιστική των play out πήγε στην Άρτα απέναντι στον Καραϊσκάκη που «καιγόταν» για τρίποντο και τελικά οι Κρητικοί όχι μόνο δεν ηττήθηκαν, αλλά επικράτησαν με 0-3! Έτσι, Καραϊσκάκης και ΟΦΙ είναι οι δύο ομάδες που υποβιβάστηκαν από την εφετινή Super League 2 και θα περιμένουν πλέον το σωσίβιο της αναδιάρθρωσης.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 6' είχαν δοκάρι, όταν ο Χιντζίδης εκτέλεσε φάουλ και ο Χουάντερσον αφού επενέβη την έστειλε στο δοκάρι. Στο 30' ο Μπεκατώρος έσωσε πάνω στη γραμμή σε κεφαλιά του Γκίνη, αλλά στο 31' ήρθε το 0-1. Ο Χιντζίδης εκτέλεσε κόρνερ και ο Γκίνη άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Το 0-2 έγινε στο 36' με κεφαλιά του Κούστα και τελικά στο 61' δέχτηκαν και τρίτο από τον νεοεισελθόντα Τσιλιγγίρη.

ΣΚΟΡΕΡ: 31' Γκίνη, 36' Κούστα, 61' Τσιλιγγίρης
ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Χουάντερσον, Τάμπας, Μπεκατώρος (46' Λουίς Φελίπε Ντίας), Φαν Ίπερεν, Χατζηδίμπας, Λόβριτς (82' Γαλεάδης), Μπρέμπος, Ναζίμ, Δούμτσιος (72' Τσούτσης), Κορέλας (46' Ρουμπάνγκουκα), Ρούνεϊ (72' Βανκεβάι).
ΟΦΙ (Τίμος Καβακάς): Μανουσάκης, Καψάλης (71' Πριόνας), Χιντζίδης, Σμίλτος, Ζήσης, Λεμονής (86' Κοτόπουλος), Φουάσης (86' Παπαδάκης), Γκίνη, Κούστα (71' Ντάλα Κόστα), Ντούνης (60' Τσιλιγγίρης), Βουό.
Διαιτητής: Μπακογιάννης (Αθήνας)
Βοηθοί: Αναστασιάδης (Σερρών), Δέτση (Αθήνας)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα