Ξάνθη - Εργοτέλης 0-1

Gazzetta team
Ξάνθη - Εργοτέλης 0-1

bet365

Η Ξάνθη γνώρισε την ψυχρολουσία μετά την εντός έδρας ήττα από τον Εργοτέλη (0-1) που την έριξε από την κορυφή στην 3η θέση μια αγωνιστική πριν το τέλος! Δυνατά πλέον μέσα στο παιχνίδι της ανόδου οι Κρητικοί!

Μέσα από τα χέρια της πάει να χάσει την άνοδο η Ξάνθη καθώς η ακριτική ομάδα που βρισκόταν στην κορυφή πριν την αγωνιστική γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 1-0 από τον Εργοτέλη και βρέθηκε στην 3η θέση βάζοντας πλέον σε μεγάλο κίνδυνο τον στόχο της επιστροφής στη Super League την επόμενη σεζόν! Πλέον οι Κρητικοί με αυτό το τρίποντο έπιασαν την Ξάνθη στην 3η θέση με 48 βαθμούς και μπήκαν δυνατά μέσα στο παιχνίδι της ανόδου μια αγωνιστική πριν το φινάλε!

Ένα πανέμορφο γκολ του Τσέλιου λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους αρκούσε στον Εργοτέλη να φύγει με το μεγάλο αυτό διπλό από τη Θράκη. Συγκεκριμένα στο 46' ο Τσέλιος με δυνατό σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Ίτσο ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα της Κρήτης.

Ο Μπάμπης Τεννές, βλέποντας την ομάδα του να μένει πίσω στο σκορ, προχώρησε άμεσα σε αρκετές αλλαγές προσπαθώντας να βρει την ισοφάριση. Στο 69' οι Ακρίτες έφτασαν μια ανάσα από αυτήν, αλλά στάθηκαν άτυχοι, όταν μετά τη σέντρα του Σιατραβάνη, ο Καπνίδης έπιασε την κεφαλιά, αλλά αυτή σταμάτησε στο οριζόντιο!

Όσο περνούσαν τα λεπτά η Ξάνθη πίεσε, αλλά το γκολ της ισοφάρισης δεν το βρήκε ποτέ. Ο Εργοτέλης έφυγε με τρεις σπουδαίους βαθμούς, ενώ η Ξάνθη, η οποία είδε και το αήττητο των 15 σερί αγώνων να σταματάει, έμπλεξε μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της σεζόν.

Όπως διαμορφώθηκαν τα αποτελέσματα ο Εργοτέλης έπιασε την Ξάνθη στην 3η θέση στους 48 βαθμούς, με τον Λεβαδειακό και τον Ιωνικό σε 1η και 2η θέση αντίστοιχα να έχουν 50 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Ξάνθη (Τεννές): Ίτσο, Τ. Παπάζογλου, Μικελτάτζε (78′ Βόλτερς), Τάτος, Πέτροβιτς (53′ Καπνίδης), Θ. Παπάζογλου, Βέρκερ, Τζούρμαν (53′ Σιατραβάνης), Έμπερτ, Παντελιάδης (59′ Ντίνας), Θυμιάνης (53′ Δημούτσος)

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Κόλα, Πέιος, Σερβιλάκης, Μπουρσέλης, Τσέλιος (66′ Κοκκίνης), Μπουτσάκης (46′ Αμπντουλαχί), Μανουσάκης (78′ Κωστανάσιος), Κόνραντ (61′ Πατρινός)

Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής - Τετάρτη (19/5 - 15:30)

Ξάνθη - Λεβαδειακός
Ιωνικός - Εργοτέλης
Χανιά - Διαγόρας Ρόδου

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα