Διαγόρας - Ιωνικός 3-5: Πεντάρα με ανατροπή και δεύτερη θέση (vid)

Gazzetta team
Διαγόρας - Ιωνικός 3-5: Πεντάρα με ανατροπή και δεύτερη θέση (vid)

bet365

Ο Ιωνικός βρέθηκε να χάνει 2-0 από τον Διαγόρα στη Ρόδο για την 4η αγωνιστική των play out της Super League 2 και το τέλος του αγώνα τον βρήκε να έχει σημειώσει πέντε γκολ και να νικά με 5-3!

Συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι διεξήχθη στη Ρόδο. Ο Ιωνικός επικράτησε με 5-3 του Διαγόρα μία αγωνιστική πριν από τη λήξη των play off της Super League 2, παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο 13'!

Στο 11' ο Σμυρλής έκανε το 0-1 με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή και δύο λεπτά μετά ο Αθανασίου με πέναλτι έγραψε το 0-2.

Στο 16' ο Κύργιας μείωσε σε 1-2 με πλασέ μέσα από την περιοχή και στο 29' ο Μάναλης είχε δοκάρι με κεφαλιά. Το 2-2 έγινε στο 41' με πλασέ του Νιάσε από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και προτού ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο η ομάδα της Νίκαιας βρήκε και τρίτο γκολ. Ήταν στο 45'+1' όταν το σουτ του Ρόλε μέσα από την περιοχή κατέληξε στα δίχτυα (2-3).

Στο 52' ο Ρόλε με εξαιρετική κάθετη πάσα, αλλά και με πολύ κακή άμυνα εκ μέρους των γηπεδούχων βρήκε τον αφύλαχτο Κάστρο, ο οποίος πλάσαρε για το 2-4. Η ομάδα της Ρόδου ξαναμπήκε στο ματς στο 60'. Ένα λεπτό νωρίτερα ο διαιτητής Ευαγγέλου καταλόγισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Κύργια στον Κωστούλα. Ο Μπαστακός νικήθηκε από τον Αναγνωστόπουλο, αλλά ο Νάτσης που πήρε το ριμπάουντ έγραψε το 3-4. Στο 69' ο Κουιρουκίδης από πάσα του Ρόλε έκανε το 3-5 με σουτ μέσα από την περιοχή.

ΣΚΟΡΕΡ: 11' Σμυρλής, 13' πεν. Αθανασίου, 60' Νάτσης - 16' Κύργιας, 41' Νιάσε, , 45'+1' Ρόλε, 52' Κάστρο, 69' Κουιρουκίδης
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπιντσής, Σανδραβέλης (54' Δημήτρουλας), Κοντοχρήστος, Κωστούλας, Ρουγκάλας, Αθανασίου, Μανωλάκης, Τσιαντούλας, Μασούρος, Σμυρλής (74' Χότζα), Μπαστακός.
ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Αναγνωστόπουλος, Ομάρ, Μουστάκης, Παπαγεωργίου, Κύργιας, Γκοτσούλιας, Νιάσε (58' Κουιρουκίδης), Μουμίν (74' Πογοσιάν), Μάναλης, Ρόλε, Κάστρο (66' Σινγκ).
Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθήνας) Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Καραγκιζόπουλος (Ημαθίας)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα